Стрип фанатиции, јавете се!

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Има ли бе некој јајцематач овде што поштуе стрипови? Упис овде. Што и како? Детали сакам.

Witchblade
1602
Spawn
Doctor Strange
ne mi teknuva drugi....mnogu mi se kejf...osobeno prviot. Go iam na CD. :D Zaedno so nekoi random xmen, star wars strpicinja

Пошутем Witchblade. Ама Тhe Darkness си читал? Се појавуе и во Witch. Он е нешто коа неа, ама далеку покул.

абе ја како мал ме заразија братучедите со Мики Маус стриповите, овие стрипови што ги набројувате не сум ги пипнал, за жал

NikolaP напиша:
Пошутем Witchblade. Ама Тhe Darkness си читал? Се појавуе и во Witch. Он е нешто коа неа, ама далеку покул.

Не знам. Ама знам оти сите цури што го носеле вичблејдод се баш....онака другарски расположени. :D Дај објасни кој беше тој? Оној као демон шо беше? Мали сероњи од него шо искачаа?

Дабе. Цела серија има. Сероњите се цепки. И мислам дека ја легнуе, ама не сум дошол до таму. Иначе типацот е онака у обичен живот хитмен за мафија, така да не е цвеќа. А WB e полицајка колку шо се сеќам.

Прво од стрипови што почнав да читам беа на DC и MARVEL.Мада ми здосадоа па прејдов на Астерикс,Таличен Том и Умпах Пах,кои до ден денес ги читам.Исто ги имам Акира сите стрипови исто така и на Frank Miller стриповите.Други сега за сега не ми текнуваат.

Garfield и Calvin&Hobbes

Бескрајно забавни. Некои реплики ќе им паметам доживотно :icon_lol: .

000.jpg

SUPERHIK MI E OMILEN STRIP JUNAK

Едит од Spooky : Читаме и со помали букви.

NikolaP напиша:
Дабе. Цела серија има. Сероњите се цепки. И мислам дека ја легнуе, ама не сум дошол до таму. Иначе типацот е онака у обичен живот хитмен за мафија, така да не е цвеќа. А WB e полицајка колку шо се сеќам.

Исправка-Детективка. заборавив како се викаше....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom