Матура...

• Креатор на темата Креатор на темата Ханзо
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лелелелеле само во охрид значи има организирано доделување дипломи, па тоа фрлање капи, па тоа...:ojea:
шо ни мојте бе... најјаки сме :baeh:

е големо чудо...сте фрлале капи, за една мочана диплома:baeh: оди барај работа со средно да те видам:pos2: се смеам, терајте како сакате...кај нас не се давани и не знам кога и како ќе ги даваат, ама што е до мене може и по пошта да ми ја пуштат не сакам очи да им видам на професорите!:tv:

е големо чудо...сте фрлале капи, за една мочана диплома:baeh: оди барај работа со средно да те видам:pos2: се смеам, терајте како сакате...кај нас не се давани и не знам кога и како ќе ги даваат, ама што е до мене може и по пошта да ми ја пуштат не сакам очи да им видам на професорите!:tv:

Хехе, ај шо говораш саа срање. Кој нејке да го има тва чувство оти неговото завршуване некој го цене и го вреднува. Искрено им завидувам на охригани за прекрасната манифестација и жалам што и кај нас не се кадарни да ни покажат дека сепак треба да се чувствуваме барем малку специјално со тоа што завршуваме средно.

не дека беше којзнае што но сепак беше одбележано...
ако не друго можеме да се фалиме по форуми и по мсн-и дека ние сме имале а другите не :kafe:
п.с. ова беше дефинитивно последно собирање на цела генерација...:(

И кога дефинитивно ќе ни ги дават дипломите?

Прашај си ја класната:smir:

Нас на 20ти дипломите. Многу ја закаснија работава.Ко рачна изработка да правеа

Знае ли некој на која инт.страна се аплицира за дом????????

Дипломите ги даваат кога ќе реши школото. Кај нас на 19ти.

Браво бе корчагинци, само вие сте ја положиле СИТЕ од прва матурата. :)

Мило ми е што од цело школо не падна никој :). Би требало во повеќе училишта да се случува истото!

Знаете дипломите и не се којзнае колку важна работа... Како документ постојат, точно... Но дали има некаква логика сега поради нечиии си каприци да се пропуштаат уписни рокови на факлутет, затоа што на некој му текнало да воведе државна матура на генерација која сеуште работи по стара програма. Си те сте свесни, дека како и да прославите, со капи, без капи, по пошта по mail и слично дека поминавте еден мнопгу гаден период во кој се тресевте дали ќе ја положите матурата...

Заврши матурата а со тоа заврши и муабетот на оваа тема. Ќе ја отвориме повторно кога ќе се преполага матурата во вториот рок. Дотогаш оладете :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom