Dota insomnia турнир

• Креатор на темата Креатор на темата merfolK_
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
Znaci ke se igra online se do osmina-finale potoa ke se igra vo prostoriite na Insomnia
Ucestvoto e besplatno se do osmina-finale potoa se plaka po 1000 den od tim i se igra vo Insomnia
Ke se igra na Garena podocna ke bide kazano vo koja soba potocno

Prijavuvanje od 3-20 juni so prakanje mail na \n dota@insomniapro.com

Pravilata i fondot na nagradi ke bide staven naskoro.

Gl na site sto kje se prijavat ja veke se prijaviv u tim "zs" ( zeleni svemirci - ti ebem imeto lol =D ) taka da ... C ya on the battlefield Ljolj =)

Интересно ..... ке имаме наш клан од на форумов и ако се согласат другиве зошто да не играме :)

Секако дека би можеле да играме како кгн клан :)

Ај да збориме со Potato и Freeman,како и другите членови,па утре задутре ќе видиме за пријавувањето :zlo:

Мац ако има место во кланот адд ме :)

Кога се игра, јас сум зафатен човек =))

kje se igra posle 20 potocno negde posle 22,23 ..

Eh..jbg...na 21 idam u mavrovo u vila so 4 picinja...Wish meh luck!
Ow..i da..nema da sum tuka....mac baraj igrac :)

оО,у лето на маврово а?
Ја мислев Грчка ќе идеш,ќе се дружевме :)

Еве тогаш,ако Herbes,Potato и Ddime можат,четвртиот играч ќе биде или Геџо или Фликс.
Ако ептен никој не можат,тогаш Ile (Sorry,уште не си у наш клан ти,без разлика колку си добар :))

Ddime,Herbes,можете вие? :)

Би требало, ако не испадне нешто во последен момент.

Abe...prv pat idam u mavrovo..pa use u leto :)..ali so 4 picki...sam..feshti...NE ODBIVAM <3

A ti be srce? so barash u FMROG ?

оО,у лето на маврово а?
Ја мислев Грчка ќе идеш,ќе се дружевме :)

Еве тогаш,ако Herbes,Potato и Ddime можат,четвртиот играч ќе биде или Геџо или Фликс.
Ако ептен никој не можат,тогаш Ile (Sorry,уште не си у наш клан ти,без разлика колку си добар :))

Ddime,Herbes,можете вие? :)

Ок ако играм информири ме на мсн , па ке играме лан со патато ем ке ми даде некое советче :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom