Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
DynamicGirl напиша:
Ништо и од ова. Еве извадок од ЧПП:
SMS House is a free service which enables users to send instant SMS messages to almost any UK mobile phone/network with a simple signup.

А што се однесува до http://communicator.clickatell.com сепак не се 10 дневно туку 10 вкупно. (By registering and activating your account you will automatically receive 10 free test credits.)

Потрагата продолжува... :)
начесто зема по 1.5 па така наместо 10 имаш 6 пораки

abe da ti kazam pravo se registrirav ama izglea treba nekako da zarabotis poeni pa posle da prakas poraki. Valjda e taka zs mene mi barase t.e. vidov deka prvo treba da se napravat nekako poeni pa posle da prakas poraki. A kako se pravat poeni neznam.

clickatell.com samo treba da se registriras i na eden account imate balance 10 koga ke se potrosi nov account :)

Clickatell nesto vo posledno vreme ne saka da isprati kodovi za nov akaunt. Dali toa se sluchuva i kaj vas koga ke sakate da se registrirate kako nov user?

galaxy2027 напиша:
Clickatell nesto vo posledno vreme ne saka da isprati kodovi za nov akaunt. Dali toa se sluchuva i kaj vas koga ke sakate da se registrirate kako nov user?

Jas probav denes i mi vrati kod ama poraki ne mi prakase ne znam zaso :)

BabyGirl^^^ напиша:
EVE VI STRANICA
www.kirov.mts.ru

ova e ruska strana ke se snajdete imate po dvesetina besplatni poraki i ke gi dobivate po kod 123
Таа одамна не функционира.

Како и да е, наскоро, на Кајгана ќе може да се праќаат бесплатни СМС пораки!

Acid напиша:
Таа одамна не функционира.

Како и да е, наскоро, на Кајгана ќе може да се праќаат бесплатни СМС пораки!

da , da ti nonstop vetuvas nesto a nisto ne ispolnuvas !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom