Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
http://communicator.clickatell.com ima finta kreiras eden ke go potrosis pa posle use eden......................................................................................................

Rootc напиша:
http://communicator.clickatell.com ima finta kreiras eden ke go potrosis pa posle use eden......................................................................................................

бидна тоа веќе, почнаа да ги блокираат броевите кои имаат отворено повеќе јузери а и во последно време пораките што ги праќам од порано отворените јузери не стигаат.

Бесплатни смс пораки се пустаат преку страната www.clickatell.com прво се регистрираш потоа ти стига порака со код и кликас на први 10 тест кредити го внесувас кодот и добивас 10-гратис пораки.Кога ке истечат тие 10 гратиси се регистрирас поново и добивас усте 10 и така натаму

zmivce напиша:
Бесплатни смс пораки се пустаат преку страната www.clickatell.com прво се регистрираш потоа ти стига порака со код и кликас на први 10 тест кредити го внесувас кодот и добивас 10-гратис пораки.Кога ке истечат тие 10 гратиси се регистрирас поново и добивас усте 10 и така натаму
Ај уште еднаш пишете ја странава... Господе боже! :pos: :pos: :pos: Сто пати ја има по форумов. :pos: :pos: :pos:

Ја шо прикаска иам за овде еј....Имав јас таков програм ама беше по 20 ден СМС...можеш да пишеш дека е од било кој број....Што сум праел хаос еј.
На 20 души пратив порака:
Добитник сте на Nokia 3650(еее на времето) од Мобимак караванот...Дојдете во најблискиот Мобимак салон за да го подигнете.
Искрено ваш
Мобимак
Sender : 1426

И една женска отишла,покажала пораката и за малце ќе и даделе(така ми кажа)....ама дошол менаџерот и....и она кажала(т.е. и текнало) дека јас сум крив...И и рекле дека ќе ми дојдат...Како не бе уште ги чекам

SpAcE_c0wb0y напиша:
Mi letaat 7-8 vauceri od 500 denari mesecno samo na poraki... Kolku sum in-the-game a? :D

kupisi pogolema karticka poeftino ti se faka
:))

klikatel e zakon
communicator.clickatell.com

пуштете ми е-маил на zmivce01@gmail.com и првите 10 срекници ке добијат хиперлинк каде што ке мошат да пуштаат безплатни смс пораки ПОБРЗАЈТЕ

zmivce напиша:
пуштете ми е-маил на zmivce01@gmail.com и првите 10 срекници ке добијат хиперлинк каде што ке мошат да пуштаат безплатни смс пораки ПОБРЗАЈТЕ
Е, за инат не ти пуштам! Ти да знаеше, ќе кажеше. А, не вака да си поигруваш со нас. Пријатно!

glupa idea ti e ova so mailot...ne veruvam deka nekoj bi ti pisal!!inace porano koristev besplatni poraki na vazu.com..sega veke nema..sega gi koristam samo onie 5te na mobimak!

Abe ova ruskovo mene super mi funkcionira so firefox za dve min. isprativ 15 poraki i odma stigaat

moze li nekoj da kaze kako da ne ja pokazuva ip adresata pls.

Ќе си влезеш со proxy ;)

kazi kako poso ne me biva bas za tie raboti

а како се земаат кредити за таа the sms zone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom