Avant Browser 10.1

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
http://www.download.com/Avant-Browser/3000-2356_4-10454397.html?tag=lst-2-3

многу слично на мозила, меѓутоа побрз, бесплатен софтвер, и најважно страниците ги отвара во табови :) иако опера користам, и овој ми е како втора опција (иако е побрз и од опера), а мозилата сега за сега ми е трета,

бујрум

инаку овој бровсер е даулоадиран повеќе пати и од опера на download.com

Гижо напиша:
инаку овој бровсер е даулоадиран повеќе пати и од опера на download.com

Авант броусерот ти е само доградба на интернет експлорерот. Колку што е безбеден експлорер, толку е и Авант, со плус некои закрпи.
Инаку има одлични опции и подесувања. Ако некој преферира да употребува интернет експлорер, тогаш Авант Броусер му е одлична опција.

humanoid напиша:
Авант броусерот ти е само доградба на интернет експлорерот. Колку што е безбеден експлорер, толку е и Авант, со плус некои закрпи.
Инаку има одлични опции и подесувања. Ако некој преферира да употребува интернет експлорер, тогаш Авант Броусер му е одлична опција.

сабајлево почнав да го користам и многу ми се засвиѓа, некои мани што ги имаат мозила и опера овде ги нема

humanoid напиша:
Авант броусерот ти е само доградба на интернет експлорерот. Колку што е безбеден експлорер, толку е и Авант, со плус некои закрпи

сега малце ме замисли :)

Гижо напиша:
сабајлево почнав да го користам и многу ми се засвиѓа, некои мани што ги имаат мозила и опера овде ги нема

сега малце ме замисли :)

Не се секирај бате Гижо :)
И јас користам Авант за оние страни кои не се прилагодени за лисицата.

јас го користев тој постојано дур не се отвараше гмаил со опера (немаше актив икс). Иначе за некој страници користам опера, за некој мозила за некој авант. Така да користам се!

humanoid напиша:
Не се секирај бате Гижо :)
И јас користам Авант за оние страни кои не се прилагодени за лисицата.

авантов почнав да го користам поради што опера почна ад заебава, а сосема случајно налетав на него :) и ми се засвиѓа, некако полесно работи од мозила и опера (пу да не го урочам:))

гижо а што значи тоа авант (т.е. интернет експлорер) полесно работи од опера и мозила??

димитар, за гмаил не ти треба актив икс... и лисицата нема актив икс а ги искористува сите благодети на гмаил

другарче напиша:
гижо а што значи тоа авант (т.е. интернет експлорер) полесно работи од опера и мозила??

даунлоадирај го, мислам дека 1 мега и нешто е, па провери сам, зашто можеби тебе нема да ти се допадне, зависи индивидуално е тоа :)

другарче ти зборам за самите почетоци на гмаил дека јас имам акаунт добра година ипол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom