ИдиВиди.ком.мк

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Ај па и ја па сум нашла краставици да садам со деца.

Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!

И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?

ок бе девојко свативме дека си АНТИ ИДИВИДИ до коска дај више не замарај тука зошто откога те банираа 8 пати дојде тука ако тој бил сдсмовски форум зошто не дојде претходно и ако се случи тука да те банираат што ке правиш ке идеш на бадијала ке шириш анти кајгана?:nesvest:

Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!

ти и да имаш 19 џабе ти се...ако стварно ги имаш засрами се... :toe:

мислам можи да се затвори темата оти премногу тупење има без врска.

Или преименувајте ја критика на другите форуми :)

Девојко, ти си генијална !!
жими се.
:pos: :pos: :pos:

браво за неа ако има 19 години а еден паметен пост незнае да сврзе ми ги брука годините...

Дај не зезајте доста против неа ако вака продолжите ке иде на бадијала да шири АНТИ-КАЈГАНА пропаганда..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom