Што повеќе вреди, да се ебе или да се мастурбира

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
"Еби ебење ако ти се погоди мастурбирање..."

Само цитат од една книга, бирам ебење :)

Тоа е како.. Кока-Кола и вода. И кога ќе испиеш 2 литра од првата, пак ќе се напиеш чаша вода.

кумановци викаат боље добро дркање него лошо ебавање

Не смеј да постои ваква споредба, се подразбира :wink:

Дркање:
„Ебеш“ кога сакаш, која сакаш, и колку сакаш. И башка ако свршиш у гаќи како да си свршил у неа.:pos2:

Ебање:
ммммм... нема подобро од убаво мазно и топло пиче, газе, и влажно усте :)

Дркај дог си млад
Док ти курац може стат
Кад му нему време доч
Реци Курцу лаку ноч ..:)

Ипак ја бих за ебење :) Не се споредува тоа со десницата(пу пу пу да не ја урочам :))

definitivno sum za ebenje,drugoto e za koga se nema niso na lager

normalno seks ,ebanje,toa e najgolemo zadovolstvo za mene,valda i za drugi,ako nemaat protiv,a masturbacija ,pa i toa koga nema drugo,da se zadovolat strastite

Ае глуп наслов на темава
Шо е болје да се дрка или да се еби?
Исто ко татко ти да те прашал синко/ќерко што е поарно да те напраев или да го истурев на камен?

Добро значи Devil - King да ти кажам нешто.
Не мора на секоја тема да кажуваш колку насловот е глуп.Ако сакаш да дискутираш повели,не ја упропастувај секоја тема со коментари од стилот,глуп е наслов,темата и слично.

Продолжете со дискусија.

Drkanje kako drkanje te zadovoluvat koga nemas partnerka za seks, ali ebenjeto e nesto drugo, dobivas posebno custvo, pozadovolen si i si ja zadovolil potrebata 100%. Da drkas mozis koga sakas ali da ebis ti trebit trud, vreme, zenska i mesto.:helou:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom