Странски видео спотови

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Dream Theater-Pull Me Under

Закон спот....:music3::music3::music3:

ROCCO напиша:
NAJBOS SPOT (i pesna voedno)- NONE NEDELKOVSKA- LESNO KO 2 I 2
(pa neli e taka)

Темата има јасен наслов, Ејсид ти повтори, али ај и јас уште еднаш ... СТРАНСКИ спотови.

Creed - One Last Breath

и стварта и спотот лепат нек сибит... тоа е тоа.

Najdobri a voedno i najSICK spotcinja site od TOOL. najPOWER spotce e POWER TRIP-CHIMAIRA (RESPECT).Najdlaboko spotce e PHILOSOPHER-DEATH.a najdobra pesna otsvirena na koncert e HERETIC ANTHEM-SLIPKNOT. ima uste mnoghu drugi ali ovie nikogas ne gi zaboaravam

Da be da i spotot e mislam najfilozovskiot i najdlabokiot spot EVERMADE DEATH RULZ!!!

The_Grim напиша:
Da be da i spotot e mislam najfilozovskiot i najdlabokiot spot EVERMADE DEATH RULZ!!!

А видиш ти ја не знаев дека имаат спот бе бачко.....

Али песната е закон!:wink:

Кој ви е омилен спот??
Кој спот ви е нај бош??
А кој спот и ако не е ваш стајл ви се свиѓа???
Имали спотови каде мислете,е ова треба да се забрани???

Многу сакам да гледам спотови на телевизија, омилени - би можел да речам, Girls Aloud - Sexy No No No, Girls Aloud - Call The Shots, Funky G. - Sta Ti Mogu, J.Lo - Do It Well... Најбош спотови, бугарскиве :) Пејачкиве дотерани у П.М, спотовиве со филмски камери, јаки дискотеки, винили... И се така спот по спот, клон по клон :)
А спот кој не е мој стил, а сепак ми се допаѓа е Evanescence - My Immortal!
Спотови да се забранат? Сите од Азис :)

Najdobri spotovi so sum gi gledal se "Triller" od Michael Jakson i "November Rain" od G'N'R a naj bos spot e "Nothing compares to you" spotot sodrzi crna pozadina i kelava irkinja so mnogu dobar glas!!!!

па за најјак спот ми гледат Velvet Revolver- She Builds Quick Machines,
Linkin Park- What Ive Done, Aerosmith ft. Run DMC- Walk This Wаѕ... а за останатото се согласувам со тоше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom