Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Помош за DotA

Вака сега имам еден проблем

Дота ја имам во компјутер ама не ми е во c ја имам во f снимано то не е ни битно кај е снимана ама на c му кренав goust и war craft ја немам во add or remove programs и ко ке пробам да го инсталирам patcot не можам
Имат чаре или да си ја преинсталирам играта ?

Мац не знаев кај да го поставам прашањево па ако треба на друго место ова префрли

Има има секако...Ти треба Install Path Fix...Ај ќе го аплоадирам да го најдам само :)

Help!

Iam nekoja si verzija War Craft - Frozen trone 1.7 i sakam da igram Dota no ne mozam (sto e normalno). Cuv muabet deka mozela da se apdejtue obicnata verzija Frozen Trone so onaa koja e kompatibilna za Dota...
jas ve zamoluvam, dokolku znaete da mi daete link kade sto ke mozam da go napravam toa...

odnapred vi blagodaram na doverbata

Pa ne e ova pomos za Dota....za Warcraft e, Dota e samo uste edno scenario(mapa) :):)

Со тој patch нема да можеш да играш на Battle.Net

Да Да .. го бива тој јас го имам и може да се игра на б.нет ..

а шо не можам да го инсталирам 120е :) веќе го стадов 121а и ми вика за 120е дека немало потреба да го ставам пачот
имат за ова лек ?

G e G o e noob во дота секогаш губи од мене, иако тој ја игра Дота пред мене. За оваа игра треба интелегенција

Vaka sea 1.20 e ti treba za Eurobattle.net. A ako imas Original Cd key ti treba 1.21 patch

G e G o-junior напиша:
G e G o e noob во дота секогаш губи од мене, иако тој ја игра Дота пред мене. За оваа игра треба интелегенција
Не бе...Моеш и со Агилити јаки се :pos:

Него проблемот на Гего е решен...Сака некој друг да му го дадам фајлот или да го аплоадирам на нет?

Pa Mac da go uploadiras negdE? Zosto naskoro ce mi treba Path fix.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom