@ MONKEY @
ultras
- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 153
Жалосно за децава после бараат постарите членови да се вратат на трибината, а тие кутрите замо го страмат и рушат она што некој долги години пред нив го создавал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ова се трудим да им го докажем цело време, ама изгледа на некои мозокот им е како лешник па неможат да сфатат. Ама не се они криви, криви са постарите членоој што им дозволуваат да го прават ова.
Жалосно за децава после бараат постарите членови да се вратат на трибината, а тие кутрите замо го страмат и рушат она што некој долги години пред нив го создавал.
Пробајте да го стопрете тоа што го прават, не личи да се свирка на загинати луѓе, остави ја ти мржњата на страна станува збор за МАКЕДОНЦИ пред се !! Башка поддржување на Хари?кои постари членови???
не остана ниту еден од нив, т.е. ацуле и компанија ги избркаа освен еден кој и така нема многу мозок па со него можат шо сакаат да си праат!
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:33 AM ---
ова шо сега го прават денешниве тн. навивачи само го рушат угледот на Прилеп и на НК Мајмуни, а то после тешко се враќа!!!
Пробајте да го стопрете тоа што го прават, не личи да се свирка на загинати луѓе, остави ја ти мржњата на страна станува збор за МАКЕДОНЦИ пред се !! Башка поддржување на Хари?
Владимир Мојсовски со 13 гола.Барам информација, никаде неможам да најдам.
Кој беше најдобар стрелец на 11 октомври лани во втора лига и колку голови имал постигнато?
Благодарам однапред на информираните фанови.
Владимир Мојсовски со 13 гола.![]()
Ваше право е да бидите на стасион но никако не можам да се сложам со ваков став, ако одите веќем на стадион барем не вадете транспаренти.seto filozofu nie kazafme na sekoj natprevar koga ima gostinski navivaci te navivaci nadvor od gradov ke bidime na stadion ...
seto filozofu nie kazafme na sekoj natprevar koga ima gostinski navivaci te navivaci nadvor od gradov ke bidime na stadion ...
а кој си ти да кажиш кај да одиме кој да одиме и кога да одиме, само стискаш овде на тастатура и солиш памет?ќе идат и кога ќе игра победа, одете тогаш, не за 11 октомври оти мајмуните навиаат само за победа, ама то некој треба да ви го кажи!!!
ако веќе сакате да ојте на стадион за 11 октомври, формирајте нова навивачка група и терајте!!!
а кој си ти да кажиш кај да одиме кој да одиме и кога да одиме, само стискаш овде на тастатура и солиш памет?![]()
јас одев на фудабал и на тренинзи за победа дури беше ти во мадињата од татко ти, не пропуштав утакмица и знам како е да се навива кога се имаат собрано и пртеку 5000 навивачи, ја имам осетено атмосверата и на 10000 и на 20000 публика, се имам надвикувано и со скопјани и со битолчани и со тетовчани, на сите стадиони во Мк, бев и во полска и во србија и во турција за победа на мој трошок, имам разменувано искуства со тифози надвор од македонија за то како и на кој начин се навива за својот клуб и бев човекот кој до последно го бранеше ацуле и велеше дека не е крив, бев дел од маркови внуци и мајмуни и ја пратам победа уште од ко се воспостави 1 МФЛ во 1992!!! доволно???
и колку да знајш, мене ептен ме боли ова шо и се случува на победа, само нема начин на кој можам да помогнам!!!