Најјак херој за WTF mode

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
abe nubci.najjak heroj e spectre so 6 a za zevs ke mu spojam linkins sphere ili kako da se vikase za odbivanje magii.i posle so praime zevs ke go papa

Clockwerk e нај јак херој за WTF моде пошто нема да можете да фанете 6 лвл со другите а он ке ве маа од база :* ZekmaN:pos2:

линкенот ги блокира само магиите со се пуштат со клик на тебе :back:

Абе шо сте запнале со спектре и зевс.....ае да играме јас со clockwerk а некој со мене со инвокер против некои двајца од вас...вие земете ги зевс и спектре...нема да мрднете од база а некамоли 6 лвл да кренете...затоа коа се игра WTF се забранети овие 5 херои ( вклучувајки го и сајленсер ) бидејќи нема да биде интересна дотата воопшто...Нз дали имате гледано турнир во Dota WTF Mid & Bot Only..Се играше 2в2 APEMNT мод.Се најдоа двајца паметни ги зедоа зевс и спектре а овие другиве ( другиве двајца беа XBOCT i ArtControl од Na'Vi ) им ги зедоа инфокер и клоцкверк...Финалето траеше само 11 минути а потоа се предадоа зевс и спектре :))
--- надополнето: Nov 10, 2011 4:31 PM ---
И да линкенот и ултино од скелетон се активираат еднаш коа ќе примиш магија (која било магија а не само оние кои се селектирани на тебе) или коа ќе те убијат , а за повторно активирање на линкен и ревиве од скелетон треба да мавнете магија.Во сптротивно тие ќе си имаат цд како на обичен мод :)

Почитувани МАКЕДОНЦИ !!!

За прв пат во Македонија шоп за маици од уникатните дота херои !!!

http://www.facebook.com/pages/WoDota-Macedonia/278742095503500

www.wodotamk.tk

Се надевам дека секој од вас ке помогне и ке ја објави нашата официална фб страна на вашите профили !!!

Благодарам однапред.

Почитувани МАКЕДОНЦИ !!!

За прв пат во Македонија шоп за маици од уникатните дота херои !!!

http://www.facebook.com/pages/WoDota-Macedonia/278742095503500

www.wodotamk.tk

Се надевам дека секој од вас ке помогне и ке ја објави нашата официална фб страна на вашите профили !!!

Благодарам однапред.

Дај ми маица гратис...и и на фб и на твитер и на мајспејс и на хај5 и на све ќе ти објавам :Р

pa ako kreni silencer шести лвл ни зевс ни спектре ќе се види тогаш..и да ви го претставувам абадонот:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom