Најјак херој за WTF mode

• Креатор на темата Креатор на темата Антоние
  • Време на започнување Време на започнување
Linken sphere-та има некој минимален кулдаун и на втф, барем последен пат ко играв забележав дека не блокира се можно, за разлика од BKB, иначе он топик, најинтересно ми е да спамирам со потм, earth, puck.. обожавам втф, за релаксација понекогаш..

Исто така солиден херој за WTF e Skeleton King затоа што НЕ МОЖЕ ДА УМРЕ !!!!

Толку не размислувате дека Сајленсерот е најјак?

За мене Venomancerot е најдобар, тоа последната со отровот лом праи и плус радијација.. никој нема да смее да ми се доближи. =)

И Терорблејдо е јак как вадам над 100 клонови цел пат го зафајкам никој не може да помине :pos2:

Завсот, спектрето , и ако нема во игра зевс или спектре тогаш тинкер

Potm najjak heroj za wtf. Zemi zeus nema da stignesh da fatish 6 lvl od sho ke te spamiram so streli ko lud >.>

постојат неут крипци?

џабе се фалите со spectre и zeus, скоро на сите онлајн про игри не е дозволено да се игра со 'globals' (херои со магии ко spectre и zeus)

постојат неут крипци?

џабе се фалите со spectre и zeus, скоро на сите онлајн про игри не е дозволено да се игра со 'globals' (херои со магии ко spectre и zeus)

зато реков ако не се дозволени тие тогаш тинкер му нема маж со ракетите

ahh na wtf mode ako idesh da tepash neutralci :) no comment :) Fintava e doj mid da se izmavame ko luge :) na obicna dota idi tepaj neutralci :) na wtf..tapa fraer!

WTF сакс, ма да зевс е нај јак.Само си седиш во база и спамуваш со громови.:helou:

на wtf зевс и спектре се најјаки мислам кој попрва ке фати 6 но исто така е добар Тинкер и Некролајт (цело време ке си се лече оди па го утепај) а за соулкипер да не зборам со тоа илузиите !!!!WTF е мод за забава !!! :vozbud:

нов херој има во новата верзија. топ му е ултито за wtf.
најдобар скор иам напраено со tidehunter и nerubian assasin. купваш lothars и кликаш stun цело време. на лвл 1 најјак е na

Толку не размислувате дека Сајленсерот е најјак?

размислуваме бе ..ама не е фер да се игра со спецтрето сајленсерот зевсот тинкерот...:nenene:

Spectre со улти... За сите други постои Блацк кинг бар и линкен... ИСПРОБАНО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom