Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.097
Поени од реакции
13.112
Дали би ги заменале своите родители кога би можеле?
Еве мене некогаш преку гла ми идет и си велам Ех да си имав други мајка и татко...
Ама некогаш сум му благодарна на Господ шо тие двајца ми се мајка и татко, зш знам колку се трудет и се мачет за мене и за сестрами, а ние некогаш сме неиздржливи...
Повелете

Never! :icon_bigg Многу си ги сакам моите родители и никогаш, за ништо на светов не би ги заменила!

Никогаш не би ги сменил ЗА НИШТО. Колку само ми имаат помогнато во животот, неверојатно. Фала Богу што имам такви родители.

НИКОГАШ НИКОГАШ НИКОГАШ И ЗА НИШТО НА СВЕТОВ....:salut: :salut:

Не, не би ги сменил. И мене ме нервираат понекогаш, ама нема никој друг да се однесува со тебе еднакво како што се однесува родител.

Лол фала богу дека никад не сум сакал,не сакам и нема да сакам да ги сменам,а не па да ги сменам и никогаш не сум ни размислувал за ова. Незнам зошто си била инспирирана да ја отвориш темава ама јас и крај на светот да дојде заради нив не би помислил на вакво нешто :S

Лол фала богу дека никад не сум сакал,не сакам и нема да сакам да ги сменам,а не па да ги сменам и никогаш не сум ни размислувал за ова. Незнам зошто си била инспирирана да ја отвориш темава ама јас и крај на светот да дојде заради нив не би помислил на вакво нешто :S

онака, гледав некој филм, не знам како се викаше, и ја ставив, пошо некогаш етпен многу ме нервирет и мислам како е то да имам други родители. И после се чудам како сум можела то да го мислам, еве и сега се чудам... Пошо ги сакам најмногу од све на светов

Никогаш. Се нервирам, се расправам, карам, ама не би ја сменила мајка ми за ништо.

se desavat nekogas mama od pamet da me izvadit na primer ko ke se brzam za nekade i ko ke baram neso so stvarno ne se sekavam kaj sum ostavila na pr novcanikot ta si kulirat i onaka opusteno mi vika neznam a jas umiram od nervoza. Ama sepak ne bi gi smenala za niso na svetov poso na kraj kraista nikoj ne te saka pojke od niv

НИКОГАШ :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

На сите ни се случило да не изнервираат и сл ама никочаг не би ги сменил.Ако не тие, кој друг тогаш е виновен што јас сум на светов?

онака, гледав некој филм, не знам како се викаше, и ја ставив, пошо некогаш етпен многу ме нервирет и мислам како е то да имам други родители. И после се чудам како сум можела то да го мислам, еве и сега се чудам... Пошо ги сакам најмногу од све на светов
Помисли дали тие би те смениле тебе кога би можеле и ако мислиш дека тие се кадарни да те сменат тебе, епа тогаш смени ги за поарни, само кај ќе ги најдеш, веројатно таткото и мајката на најдобрата другарка дека и даваат излез до 11 наместо до 10 и пол ? И зошто мислиш дека би биле поарни од твоите, само заради тоа? И гарант не ти било до филмот, филмот само го поткопал она што требало, она што тлеело во тебе и ти ја разбудил желбата да ги смениш... остави ги тие се, има и една поговорка Емке и таа вика: "пријателите сам си ги бираш родителите не" и во право е какви се такви се тие се, научи се на живот со нив, ако ништо друго ќе мораш, 14 години си, ќе ги гледаш уште дооолго време... и немај мака не полудуваш само пубертетски маки ти се овие... ќе имаш и ти излез до 11 :wink:

Темава веќе.......:icon_roll Нормално дека не би ги сменала! А и мислам дека нема некој што би одговорил поинаку :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom