A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
После повеќе од една година конечно нов странски канал кај А1, Museum TV.

После повеќе од една година конечно нов странски канал кај А1, Museum TV.

Замена за E! Entertaiment каналот.
Колку што проверив, нема никаков превод на каналов, сега не знам дали ќе стават во иднина, вклучително и македонски.

Колку што проверив, нема никаков превод на каналов, сега не знам дали ќе стават во иднина, вклучително и македонски.
frekfencija .. ??
Автоматски споено мислење:

frekfencija .. ??

Што точно е содржина каналов?

Нови регистрирани канали:
MY ZEN TV HD, Museum TV HD, Fashion ONE, Trance Urban, Trace Tropical, Trace Gospel, RIC Internacional, Brazzers TV,
Reality Kings, Pure Babes, TRT Türk, TRT Sport, TRT 2, TRT HABER, TRT Belgesel, TRT Sport 2, TRT Music, TRT World, TRT Kurdi, TRT Arabic, OTV Valentino, OTV Muzika, Family Channel HD, Euro News Albania, T7, Zico TV, Rrokum TV

MY ZEN TV HD, Museum TV HD, Fashion ONE, Trance Urban, Trace Tropical, Trace Gospel, RIC Internacional, Brazzers TV,
Reality Kings, Pure Babes, TRT Türk, TRT Sport, TRT 2, TRT HABER, TRT Belgesel, TRT Sport 2, TRT Music, TRT World, TRT Kurdi, TRT Arabic, OTV Valentino, OTV Muzika, Family Channel HD, Euro News Albania, T7, Zico TV, Rrokum TV

Опа. Ќе учиме турски и арапски. БРАВО. БРАВО.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Без врска се каналиве. Особено овие турскиве, дури 10 на број. Ќе гледаме еден наменет за курдите во Турција и друг наменет за арапите секако во Турција. Па дали овие од Близу се нормални? Нашиве турци наместо да бидат понапредни од тамошните турци живеејќи покрај европски народ, сега ќе се затупават уште повеќе гледајќи ја програмата што ја прави тамошната владејачка партија. Секако дека овие канали ќе одат во пакет со доплата, но сепак дали овие од близу се нормални? Освен ако во тој пакет не се и Brazzers и Reality Kings :-)
Музичките канали правени се за други пазари, емтуваат црнечка, хип хоп и африканска музика, и секако мора и албански канали да пуштат, бидејќи постоечките се малку. Нормално би било и тие канали да бидат во некакви си пакети со доплата.

Нека бараат замени за Спорт Клубовите за догодина ова време. Ќе биде интересно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom