Милијунаш - Пад на ПРВОТО прашање

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
Офчар напиша:
Типот иначе работи у таквото за контрола на колите :)

како не бе :)))) ит кент би

абе се случува да направиш кикс да не го приметиш очигледното, само што овој се сјеба пред цел свет :)))))

еј мене неќе да ми го отвори фајлот!
да не бара некој кодек или посебен плеер???

за греота :( бтњ Тончи имаш грешка во сигнатурето ;)

Tonchie напиша:
еј мене неќе да ми го отвори фајлот!
да не бара некој кодек или посебен плеер???
.wmv be. Windows media. какви кодеци какви бакрачи. Незнам. Мож не ти се даунлодирал добро. Пробај пак.

Не сконтаф баш што е бељата. Сега сум у нет кафето кај што работеф порано (пред два месеца престанаф) а бре хаос се машините, јас додека работеф таму беа пристојни за сурф, сеа само игрите се до некаде арни.

Сепак го видоф клипот но не го слушнаф, слушалките овојпат заебаа работа или подесувањето на соунд-бластерот, уотевер. Немам администраторски пас веќе па да чепкам.

А бре на вакви работи.... сум видел и јас и тоа у живо.

У основно на некој квиз што беше на ниво на општина у Дане Крапчев у Маџари. Од моето основно беа пратени трите најголеми бубалици (една дипломираше економски у рекорден рок, втората ке напраи тоа на фармација а третата не знам шо студира).
И пази ги кретенките... сеа не памтам примери ама имаше толку многу очигледни и лесни (барем за мене) прашања кои бараа енциклопедиско знаење и тоа не премногу (основни школи се натпреваруваа), и типките ПРОМАШУВАА!!!

Грешки сме луѓе праиме!!!

Кај мешаш тоа со ова. Ова е сеир невиден бре! Гарант жена му го ставила на лед неколку месеци, а локалните момци кога и да го виделе го дупеле со: „Напуни до врха и провери пепељару!” :pos: :pos: :pos:

Може чоекот и прекар ќе добие после ова, како еден тип што играше одамна одамна во Џандар Збира.
Дудук е
1 народен дувачки инструмент
2 многу глѕупав човек
3 не памтам што беше
и типов со цел памет 2
после тоа у цела општина го знаеја како дудук а верувам и пошироко

Tonchie напиша:
Може чоекот и прекар ќе добие после ова, како еден тип што играше одамна одамна во Џандар Збира.
Дудук е
1 народен дувачки инструмент
2 многу глѕупав човек
3 не памтам што беше
и типов со цел памет 2
после тоа у цела општина го знаеја како дудук а верувам и пошироко
Дудук баш нема таму, али некоја верзија на шупљо дрво могуќе. :pos::pos::pos:
Леле уште ми е смешно. А година дена го имам више.

Greota za covekot, izbrza, sigurno imal mnogu trema. Mislam deka na sekogo moze da mu se sluci toa a i ne mi e nimalku smesno ima tolku mnogu drugi smesni raboti.

se gleda deka tipot ima mnogu trema i zbunet e , a vo takvi situacii ima luge sto i imeto si go zaboravaat

:pos: Е како не е смешно, па и птиците на гранка знаат дека не се проверува пепелникот на технички преглед, мислам јебига, што, ќе го врата од технички ако не истресол пеплники, аман. Човекот не мораше да се затрча и да тресне: МОЈ КОНАЧНИ!:pos: :pos:

Леле, идиот!
Не знаев дека имало на светов и толку глупи суштества.:icon_conf

Абе ја на седмо прашање утнав.. Побарав публика и и поверував(67% за д) и реков д

испадна А... И ден денес си ги јадам јајцата...

Останав да фигурирам како рекордер на брзи прсти.

Абе заеби ти на седмо. Еј колку како тебе. Плус публиката те заебала, така да нема место за сеир.
Ама овој, леле. А изгледаше самоуверено. Мислам дека баш тоа го уби.
Хехе. Неможам да престанам да се смеам, кога го замислувам сеирот. Па уште на нетот кога го пукнале. Ако е од некој мал град, наебал. И он и неговите потомци.

А бе ова е хаос жими се.
Најонака ми беше тоа што Тарик баш кажа- Дали ја то видим идучег милијунаша?:pos::pos::pos:
А бе АЛОООООО!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom