Форекс во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата obicen30
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Ме интересира дали некој на форумов се интересира за форекс и дали некој тргува форекс онлајн било преку демо или реал. Дали е форекс регулиран во мкд и е ако е како? Дали се плаќа данок и сл. Се обидов да најдам податоци онлајн, ама тешко и многу конфликтни податоци.

Пишете ми пм ако не сакате тука да одговорите. :smir:

Ме интересира дали некој на форумов се интересира за форекс и дали некој тргува форекс онлајн било преку демо или реал. Дали е форекс регулиран во мкд и е ако е како? Дали се плаќа данок и сл. Се обидов да најдам податоци онлајн, ама тешко и многу конфликтни податоци.

Пишете ми пм ако не сакате тука да одговорите. :smir:

Пред 4ри години контактирав со нивниот офис во Норвешка,но немаа баш многу интерес за Македонија.Нивниот интерес се сведе итоа по долги часови дискусија на телефон само на интерес да ми продадат акции од некои нивни компании и удели.Додуша репертоарот им беше фасцинантен па имаа акции од 1евро до милионски суми.Кога им спомнав кредитирање или менувачница,се оградија од услугите и културно ми одговорија дека нивната фирма не е заинтересирана за такви услуги во Македонија,па кога ќе се заинтересираат ќе ми се јават.Се разбира дека од “јавувањето“ не стана ништо.:toe:

Пред 4ри години контактирав со нивниот офис во Норвешка,но немаа баш многу интерес за Македонија.Нивниот интерес се сведе итоа по долги часови дискусија на телефон само на интерес да ми продадат акции од некои нивни компании и удели.Додуша репертоарот им беше фасцинантен па имаа акции од 1евро до милионски суми.Кога им спомнав кредитирање или менувачница,се оградија од услугите и културно ми одговорија дека нивната фирма не е заинтересирана за такви услуги во Македонија,па кога ќе се заинтересираат ќе ми се јават.Се разбира дека од “јавувањето“ не стана ништо.:toe:

:toe: Не разбирам, појасни малку на што мислиш... Форекс е тргување со девизи. :toe:

Нема никој? Дури ни со демо? Сретнав неколку поста низ форумов од неколку форумџии. Каде сте ало, пишете... :sport2:

Имам пријател кој се бавеше со ова пред околу 2 месеци не знам дали уште тргува. Ако си заинтересиран можам да ти дадам контакт.

Нема никој? Дури ни со демо? Сретнав неколку поста низ форумов од неколку форумџии. Каде сте ало, пишете... :sport2:

Jас имам форекс веќе 3 месеци го знам и типот што обучува ако сакаш ке те поврзам,поздрав

Online trejdanje so valuti i zarabotka so pomos na fluktacijata na valutite na baza kupuvaj poeftino prodaj poskapo,toa e na kratko.

Да,да..
Порано пробував нешто аматерски со 1-2-3 графикони,
marketvia.com беше странта и стрееамерот, даваат 5$ реал кеш за тргување, и неколку илјади виртуал, реал кешот се повлекува преку е-голд секое повлекување кошта 5$, од еголд се повлекува преку еголд менуачници. Не би требало да имаш даночни проблеми за помали примања, за поголеми мислам дека треба да се впиши во даночната пријава, е сега како што не знам баш точно, ама ваљда исто како што го пишат овие кои прат аутсорсинг, демек шиткање мозок.
Имаш различни посредници, со различни леверејџ понуди и провизии. Најчесто е инаку 3 поени по трансакција.

Немав некој успех, воглавно не се посветив многу, а и пробував само преку едноставни 1-2-3 графици, без главните работи како candlesticks, регресии и слично.

Сега немам некое време за тоа, ама баш сакам да пробам како ќе се снајдам посебно после испитот Статистика, мислам дека е главно тоа за таму.

И да дај пиши и мене конакт од типот што обучува за форекс.

хе хе хе, ве немаше, немаше и сега сите наеднаш. Ако мозе некој да одговори на прашањата од мојот прв пост-

Дали е форекс регулиран во мкд и е ако е како? Дали се плаќа данок и сл. Погледнете ја дискусијава тука од пост 233 надоле
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=5530&page=16

Дали мозе некој да одговори? Дали некој се распрашал за ова?

Не би требало да имаш даночни проблеми за помали примања, за поголеми мислам дека треба да се впиши во даночната пријава, е сега како што не знам баш точно, ама ваљда исто како што го пишат овие кои прат аутсорсинг, демек шиткање мозок.
Имаш различни посредници, со различни леверејџ понуди и провизии. Најчесто е инаку 3 поени по трансакција.

Појасни малку за делот за аутсорсинг, како што се пријавува?

епа не знам баш, тоа некој што работи и заработува од странски компании преку интернет.
наједонставно би требало, демек ти продаваш мозок во странство онлајн и таквите приходи ги пријавуваш како такви, дополнителни од странство.

Abe ne ja tupete mnogu koj go interesira vo vrska so Berza na Valuti obrati se kaj Skype: Zoran.2007 i prasaj go da vi objasni ,toj raboti za freedomrocks,prasajte so ve interesira,zaclenete se,probajte demo i taka

Abe ne ja tupete mnogu koj go interesira vo vrska so Berza na Valuti obrati se kaj Skype: Zoran.2007 i prasaj go da vi objasni ,toj raboti za freedomrocks,prasajte so ve interesira,zaclenete se,probajte demo i taka

Зборуваме бе брат, форум е ова. Зборував со него денеска. Ме интересираат други искуства, особено од некој кој се бави со форекс подолго време, пишете. :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom