Омилен Македонски кошаркар?

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Пеце сум го фатил малце, последните 2-3 сезони од неговата кариера, она више кога сум почнал да пратим асално Кошарка.
Иначе со Врба неможе никој, колку и да бил некој друг кошаркар по корисен да речемо, со подобри бројки, Врба увек бил главниот.
А сега од овие Антиќ ми е но 1 и као кошаркар и као лик и појава, а почнуев Бо Мекејлеб да го засакуем со свака утакмица све појќе и појќе :)

Дефинитвно Врба, Пеце, Тошо!!! Ама морам да ги спомнам и Дејан Јовановски и Мирза Куртовиќ. Малку е оф топик ама најсмешни фаци засекогаш ќе ми бидат браќата Боцевски :D :D

Димче Тасевски нормално Велес бој :)

Освен што ја започна кариерата во Велес, и жена му што е велешанка, нема никаква друга допирна точка со Велес, т.е дека потеклото му е од Велес. :)

Иначе ТасОвски.

Имам неколку. Врба пред се, секогаш играше од срце за Mакедонија, Ѓорѓе Војновиќ, Књазев и Димче Гаштарски (Димче Лепото :pos:)
EDIT: Заборавив да спомнам дека особен ги ценам Дејан Јовановски и Будимир Јоловиќ поради тоа што и со многу години пружаа одлични партии за своите клубови :cuc:

Освен што ја започна кариерата во Велес, и жена му што е велешанка, нема никаква друга допирна точка со Велес, т.е дека потеклото му е од Велес. :)

Иначе ТасОвски.

епа што треба он кариерата ја започна во Жито Вардар кај што го направи првиот чекор,инаку го знам уште од кога дојде во интернат седеше одеше на тренинзи уште не беше во првиот тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom