Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
ШПАНИЈА ШАМПИОНЕЕЕЕ БРАВОООООООО
-ЗАСЛУЖЕНО ! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

CAMPEOOONEEES OOOOOO CAMPEOOONEEES EEEEEE...CAMPEOOONEEES OOOOO CAMPEOOONES EAAAEEEEEEE!!!

залужена победа ... уште по првите натпревари знаев дека ќе се борите за трофејот. браво Торес (го сакам ова момче и уште повеќе го посакувам во Милан :) )

честитки мучачитос

ај честито титула
заслужено

Campeoneees браво браво заслужена победа.Честитки до капитенот и компанија.

Поз за сите фанови на Шпанија кој навиваа за нив, а специјален нека биде за најдобриот навивач на Шпанија, Николич. (Фалеше Раул) :)

Знам фалеше раул и мене ми е омилен играч ама јбг.Ако играше мислам дека ќе беше капитен како и претходно и он ќе го кренеше пехарот ама јбг наредна прилика.

Поз за сите фанови на Шпанија кој навиваа за нив, а специјален нека биде за најдобриот навивач на Шпанија, Николич. (Фалеше Раул) :)
Фала Џорџ на поздраво поздрав и од мене до сите навивачи на Шпанија...ШАААААААМПИОООНИ

Вчера имав можност да го глеам директно славјето од аеродромот до центарот на Мадрид.Беше неверојатно и на плоштадот имаше славје невидено.

Во авион стјуардесите како награда им играа на Макарена :) Пепе Реина беше главниот шоиумен ама малце беше пијан.

Се на се одлична забава во Мадрид.

Ајдеее конечно и Шпанците да завршат со среќен крај на ваквите натпреварувања, а јас како нивни навивач сум особено задоволен со тоа (јебига Македонија не игра на европско ниту на светско првенство).

ШАМПИОНИ, штета што Давид Вила не настапи во финалето, ама ако играше и тој Швабите ќе примеја барем уште 2 комада.

Spancite mnogu se pokazaa iskusni ovaa sezona duri pobedija na Evropskoto Prvenstvo bravo za Spanija:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom