Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
а еве и зашто
haha haha haha
Филм... тежок.... жанр заебан... матрикс - слабо, ајс вентура со слаби до умерно облачни елементи на траги комика, патетика и грчка трегедија, шмек што женско убија.... бре....

Шмекерот до сега има 24 мислења и максимум у 3 до сега го нема спомнато поимот шмекање :pos:

Хахахаха, љубим му речник шмекерски :D:D

Најново од шмеќерот :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
as kako shmeker retko zapagam u nevolji no koga ke zapadnam i ako stanam soucesnik i kade sto treba da cuvam tajna....uff!..znam da cuvam tajna no kako sto kaza nekoi pogore se zavisi od tezinata na problemot. No kakov i da e problemot koa ke dojdam u sudot za da svedocam, za da nema nitu povredeni koga jas na primer ke ja izdadam tajnata ednostavno ke gi prezemam rabotite u svoi race za na kraj site da bidat zadovolni!...A toa ke go napravam so moeto shmekanje...ednostavno ke ja smeknam sudijkata!...taa otkako ke ja shmeknam ke donese pozitivna presuda i sve ke bide ok...:)...taka da i osudenite ke si bidat raat i jas raat;):)
ne se zivee so stari..zimi se jas sum svedok....najmnogu sum tazen koga otkako ke shmeknam nekoja vecerta ne mozam da ja donesam doma pa da se mazime i galime na raat. Ne mozam poradi moite....
sakaaaam da ziveeaaam saaam:(:(

Еден форумџија ми кажа..никогаш не го спомнувај неговото име освен ако не го фалиш и величиш..тој е чак норис и бог во едно..а можеби се и повеќе.Агора,личноста со многу лица..
сакав да издвојам неколку цитати од него, но сватив дека ќе треба сите да ги цитирам.Така ...Агора е сегде, ќе го сретнете ќе сватите за што зборувам..

Еден форумџија ми кажа..никогаш не го спомнувај неговото име освен ако не го фалиш и величиш..тој е чак норис и бог во едно..а можеби се и повеќе.Агора,личноста со многу лица..
сакав да издвојам неколку цитати од него, но сватив дека ќе треба сите да ги цитирам.Така ...Агора е сегде, ќе го сретнете ќе сватите за што зборувам..

Точно е ова :star: ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom