Кој филм (во делови) има поубави 2-3 продолженија од првиот дел?

• Креатор на темата Креатор на темата Djore
  • Време на започнување Време на започнување
Popravka: Lord Of The Rings ne e film so tri prodolzenia toa e eden film podelen vo tri filma i ne se stava vo kategorijata na FILMOVI SO PRODOLZENIJA.

The_Grim напиша:
Popravka: Lord Of The Rings ne e film so tri prodolzenia toa e eden film podelen vo tri filma i ne se stava vo kategorijata na FILMOVI SO PRODOLZENIJA.
molam ti ova ozbilno ili se shalish :lud: :raz:

Sinisa напиша:
Godfather II i Aliens (Alien 2)

Za godfather, da. Ali za Alien mislam deka prodolzenijata ne se tolku УАУ. Ne se nekoi kojznae sto ali sepak......OK se. mislam site se skoro isti. site begaat na isto mesto, kazuvaat isti repliki, isto СИЖЕ, skoro site se isti. Ali dobri se.

dajdo напиша:
molam ti ova ozbilno ili se shalish :lud: :raz:

Mislam ok FILMOVI SO PRODOLZENIJA se filmovi vo koi se isti glumci ali donekade razlicna prikazna i razlicni slucuvanja. LOTR e eden dolg film premnogu dolg za da se raskaze vo eden film i taka go podelile na tri filma. Sea prodolzenie na filmot bi bilo ako SAURON nekako bi preziveal i bi napravile PRODOLZENIE na filmot.

The_Grim напиша:
A be goddess so se branis HARRY POTTER e definitivno mnogu dobar film. ali knogite se uste podobri. Gi imam procitano site 6 dela i se FUCKING AMAZING!!!
РЕСПЕК!!!

Се обидував да му ги урнам сфаќањата на дајдо.Ја имам прочитано 5 за жал ама знам дека у шестиот Бил ќе се ожени со таа на Ф...

Aha i DUMBLEDORE ke umre ZA ZAL. Ke bide ubien od SNAPE. ali mislam deka ke bide kako: DUMBLEDORE se zrtvuva za da moze snape da se infiltrira pomegu redovite na VOLDEMORT i da gi rasturi odvnatre. U globala AWESOME KNIGA!!!
РЕСПЕК!!!

ххихихихих sorry ali stvarno treba da go gledas filmot ZAKONCE e. mislam DUPKA VO ZAKONOT. :)

Завршивте нели? Ај сега назад на темата:pishtoldz

бај д уеј....Harry Potter 4 dosega najdobar film od site negovi prethodnici. definitivno.

meet the fockers e podobar,no zatoa saw 2 i ring 2 se poloshi od nivnite prvenchinja

Shrek 2 e podobar od Shrek 1 definitivno!

anfilohija напиша:
meet the fockers e podobar,no zatoa saw 2 i ring 2 se poloshi od nivnite prvenchinja

:ne::ne::ne:
Meet The Fockers spored mene e najglupiot film evermade.ne velam deka meet the parents bese dobar ali ipak bese podobar od meet the fockers. saw2 bese definitivno podobar od saw 1 a za ring 2 se soglasuvam so tebe. !@#$%^&*(). a za Shrek 2....AWESOME

Djore напиша:
Na mene ne moze da mi tekne na niedno podobro prodolzenie od prviot film sto e napraven, pa zatoa baram pomos!

На приме Хари Потер мислам дека секој нареден е 200% подобар од претходниот таа писателката е скроз скрената ја незнам од кај и доаѓаат идеи за такви филмови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom