Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
А знаете ли дека Аце - Снупи не го земал Down Town тоа кај полигон, туку го земал Down Town ( она првото што беше) под стоковната куќа и кај да е ке го отвори. Во салата 25 мај пак ке отвараат кабарет, кафич и дискотека од наредната година. Од март и tus marketi ке градата трговски зад бензиската Брако петрол со дискотека, кафичи, маркет и разновидни продавници.
Па

А знаете ли дека Аце - Снупи не го земал Down Town тоа кај полигон, туку го земал Down Town ( она првото што беше) под стоковната куќа и кај да е ке го отвори. Во салата 25 мај пак ке отвараат кабарет, кафич и дискотека од наредната година. Од март и tus marketi ке градата трговски зад бензиската Брако петрол со дискотека, кафичи, маркет и разновидни продавници.
Па
се шо кажа се првпат слушам!
заклучок-добар велешки трач!

А го знаете ли Трајче од Којник што прднал под кебе во петокот?
Најуговарачки град без конкуренција:pipi:

како не го знам на баба ми најбоља другарица комшија негов за швалер го водела!:pos2:

А го знаете ли Трајче од Којник што прднал под кебе во петокот?
Најуговарачки град без конкуренција:pipi:
тоа е тоа,народот нема друга работа,и само гледа некој да оговара....Донегде и смрден народ...

Дискотеката ќе биде само на тој Бојан(печуркарата), нема да биде никакво партнерство. Учам со братучед му па затоа знам. Многу јако озвучување донел а и се внатре било скроз сменето и реновирано. Ќе почнела некаде после нова година да работи али ко што кажуваше дечково повеќе ќе се пазело на тоа лични карти и служење на алхохол на малолетници.

Па
Па нели тоа е канцеларија на Mr.Jack

јас мислам дека аце снупи треба да ја закупи болницата
и така скоро сите капитални објекти се негови
знаете ли која пара ке ја слупа ако продава лимонада таму
вака ке стане:wink:

ostaj te gi neka si brkaat ziveackata
kako e zabavata kaj nas vo veles
sto ima sto se desava
kaj se odi??
kade za nova godina
docek kako sredeno li e kaj nas