Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Znaete li za novata diskoteka sto ke ja otvaraat kaj sto bese poranesna ANA MARIJA?
Ne e trac ziva vistina e.....najozbilna sum
да бе и јас разбрав
ми го објаснуваа типот кој бил шо ке отворал
се вика Бојан
чудно е шо сите негови другари ги познавам а баш него не :vozbud:
инаку добро би ни дошла мала промена и онака имаме недостиг на локали

Znaete li za novata diskoteka sto ke ja otvaraat kaj sto bese poranesna ANA MARIJA?
Ne e trac ziva vistina e.....najozbilna sum

Па да. Веќе еден месец викаат и никако да ја отворат. Двајца партнери биле и ќе инвестирале по незнам колку илјади евра:):)...

Биче весело...:vozbud:

Денеска ми кажаа една чудна работа за едни од вработените во пошта кај нас.Отварале плика со наградни игри, и си ги земале купоните и си ги испракале на нивно име.Значи некој се отепува од трошење детергенти, кафиња и не знам уште што, збира и праќа, и згора на се си плаќа и поштарина, а господата од пошта си добиваат награди.Уште не ми се верува.Сте чуле, виделе за вакво нешто?

Па да. Веќе еден месец викаат и никако да ја отворат. Двајца партнери биле и ќе инвестирале по незнам колку илјади евра:):)...

Биче весело...:vozbud:

А дали во инвестицијата влегува и инсталацијата за проветрување во ех Ана Марија?

Денеска ми кажаа една чудна работа за едни од вработените во пошта кај нас.Отварале плика со наградни игри, и си ги земале купоните и си ги испракале на нивно име.Значи некој се отепува од трошење детергенти, кафиња и не знам уште што, збира и праќа, и згора на се си плаќа и поштарина, а господата од пошта си добиваат награди.Уште не ми се верува.Сте чуле, виделе за вакво нешто?
само колку за потсетување,да кажам дека MINI COOPER-от од пепси му се падна на поштар...Коинциденција или местенка....

kafic nov ke otvaraat vo na duda trgovskiot ako ne znaevte

само колку за потсетување,да кажам дека MINI COOPER-от од пепси му се падна на поштар...Коинциденција или местенка....

Нема врска тоа го знам човеков негов колега пиел сок таков мислам Пепси и му ги дал етикетиве демек еве ти ги нема шанси да се падне се е местено и после му барал дел ама нема.

Нема врска тоа го знам човеков негов колега пиел сок таков мислам Пепси и му ги дал етикетиве демек еве ти ги нема шанси да се падне се е местено и после му барал дел ама нема.

па шо не му дал една раткапна?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom