Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој од велешкиве форумџии беа вечерва во Ноктурно ќе се согласат дека после подолго време, на Ропката и Игор, ова им беше една од најнајнајуспешните и најубавите свирки со најразиграна атмосфера.

Прегледај го приврзокот 8164
Прегледај го приврзокот 8165
Прегледај го приврзокот 8166
611.jpg

Велес со снегче!

Сликите се од тирековмирече.ком

интересен град а и селото од кај шо имам потекло е велешко ПАПРАДИШТЕ:back:
а фамилијарно Плевење:pipi:

луѓе јас имам еден предлог
дајте тие шо сме кајганџии од форумов да се најдеме да се идиме кои сме шо сме
само двајца познавам, а има ко шо глеам многу повеке, ако не друго, пишете мсн миранда шо имате тоа, не овака ке се бркаме во празен простор, као демек голем град сме, не се знаеме секој со секого
ace_svaba@hotmail.com
пишете ми или оставете ваше
(не важи строго само за велешани:smir:)

Велес е најубав во зима:)
....океј првите 4-5 дена ,додека снегот не замрзне,за луѓе кои сеуште не знаат да одат како мене:pos:e oпасно :)
(инаку нема врска,има многу тука кои се 18+,ама во душа се деца:pos:само договорете се,ќе се Упознаеме:pipi::))

Велес е најубав во зима:)
....океј првите 4-5 дена ,додека снегот не замрзне,за луѓе кои сеуште не знаат да одат како мене:pos:e oпасно :)
(инаку нема врска,има многу тука кои се 18+,ама во душа се бетер од деца:pos:само договорете се,ќе се Упознаеме:pipi::))))

Велес зимно време!-тешко на тие што живеат камено брдо:pos2:

вреќата под тебе и за минута и пол си доле,од такси е подобро :pos2:

5 дена сум во Скопје , а Велес ми недостига, многу. Како бе вчера и петокот во Ноктурно? Јако ли беше?

5 дена сум во Скопје , а Велес ми недостига, многу. Како бе вчера и петокот во Ноктурно? Јако ли беше?
Лудило, сите кренале раце на браќата. Во Ноктурно капацитетот е за максимум 100 души во натре има 300. Немогуче, влегов поминав два метри и се вратив. Б'здеше на пот,манџа и жабокречиња. Како и само КАКО можете да одите во тоа ПУВЕШ место, па уште да прашаш како во Ноктурно? Јако беше да, ако си бескичмењак.

Лудило, сите кренале раце на браќата. Во Ноктурно капацитетот е за максимум 100 души во натре има 300. Немогуче, влегов поминав два метри и се вратив. Б'здеше на пот,манџа и жабокречиња. Како и само КАКО можете да одите во тоа ПУВЕШ место, па уште да прашаш како во Ноктурно? Јако беше да, ако си бескичмењак.

за кого како друже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom