Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Седете мирни и кажујте кога ќе ја праиме собиранката :D
Арно викаш,со никого не се знам од форумов као сираче некое сум упм.Па и не мора некоја голема собиранка,кој е расположен за на кафе деновиве нека се пријави,3-4-ца да се собереме ете ти едно мини собиранче

Арно викаш,со никого не се знам од форумов као сираче некое сум упм.Па и не мора некоја голема собиранка,кој е расположен за на кафе деновиве нека се пријави,3-4-ца да се собереме ете ти едно мини собиранче
Јас сум расположена, само зависи како ќе стојам со време, неделава одам двократно на работа (читај - робувам).

Па можеме да договориме да ти испадне после првиот "крат" или пред вториот.Еве двајца веќе се собравме,уште 2-3 ца да се јават и ете ти собиранка (y)

Тројца се собравме :D
Можеме уште утре ако сакате да правиме по едно кафе

Тука сум и јас бе, со школово сум малце зафатен, али не е проблем..

Скопје сум јас....следна собиранка здравје :)

Слабо нешто расположение за на кафе...
Anne Boleyn - кажуј кое време ти одговара па кој ќе дојде,дојде-кој не здравје..

Мене во недела нај ми одговара пошто тогаш сум слободна. Кој е за во недела - Бујрум :)

Еее другар, од секогаш е така кога станува збор за велешани..за сеир се први, ама да ги собереш на една фина, мирна и тивка собиранка, малку потешко :eek:

Тешко тоа во брзо време за кого тромесечие за кого колоквиумите тек сега почнуваат така да .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom