Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
5xovzeo.jpg

:smir:

Леле,фамозното уличе каде кога поминувам секогаш се чувствувам дека ќе ме изгазат.
Ах,само еден флеш на ова...Курле што ја отворил темава,има само 1 пост,и тоа само за да каже дека Велес бил криминален.ЉоЉ

Razorblade Kiss напиша:
Леле,фамозното уличе каде кога поминувам секогаш се чувствувам дека ќе ме изгазат.
Ах,само еден флеш на ова...Курле што ја отворил темава,има само 1 пост,и тоа само за да каже дека Велес бил криминален.ЉоЉ

Аааман....кога и да го видам никоф негов на почеток од реченица, не можам да издржам еј, се смеам ко четфртооделенка :pos::pos::pos:
Ахх, да знам кој е Курле.

Кој е баш да ми кажеш,да не ми се расфрла со боллз тука,да му кажам два збора.
*Се спрема за бокс*

Офчар напиша:
Македонска Сицилија.

Курле пратело мио. Време е да преземеме нешто. Ја имам луѓе. Моите луѓе имаат цевки. У цевките имаат метак. У метакот има барут. Барутот кога смрди, паѓа крв. А кога паѓа крв се раѓа авторитетот. Затоа Курле, на наши плеќи е целата посла. Имаш избор - со мене или против мене.

ДА ГО ОЧИСТИМЕ ВЕЛЕС ОД КРИМИНАЛОТ!

Ја имам план. Имам луѓе. Имам и орудија. Но чекам на твоето овластување, Курле..
Tvrdam deka ova e "NAJ" post na Kajgana!!! :zver: I deka "kurle" ima "naj" nick!:kesa:

Tuku shto stana so Veles otkako "kurle" postirashe, ima li nekakvi promeni, makar i marginalni? Nekoj da kazhe neshto povekje...

Само ме интересира ВАрдарце да ми одговори бидејки вика дека е он гитаристот со братму роберт,јас не верувам бидејки јас знам дека зивеете кај васил главинов,а ти викаШ позади судот?були були хахахаах

Вардарче е гитарист на група?

leandra напиша:
Вардарче е гитарист на група?

тие двајца на сликата се брака е сега дали е он едниот какао со вика не роберт туку.. . .нека кажебидејки се знаеме многу убавооо:vozbud::vozbud::vozbud:и свири и пеее децкото и добро работи на CUBASE

Да не слушнам уште еден збор за класниот :zver:
:)

Ako ne ziveee tamu znaci nee ni eden od brakata bidejki licno ziveam so dvajcata :toe:
Eventualno ako se preselile ali cisto sumljam

Sekoj Makedonski grad si go sakam ali posebno Veles poradi edna prekrasna devojka koja ja sakam mnogu znae taa deka za nea zboram :) mwa*

Инаку ударни вести: изгледа сите кафичи од „комплексот“ кај зградите ќе ги префлуваат доле кај салата 25 мај, а и паркот ќе го уределе малку, да живнел...Добра е идејава, само да им се оствари...

Slatka_Mala напиша:
Инаку ударни вести: изгледа сите кафичи од „комплексот“ кај зградите ќе ги префлуваат доле кај салата 25 мај, а и паркот ќе го уределе малку, да живнел...Добра е идејава, само да им се оствари...
Е добра е!!!!
Не е тоа фер и уште во Младински Црква изградија и кош ставија за да се мотаат мали деЦА....ааа, ќе умре човек...:jaj::tapp:

Veles... Go posetiv vo dalecnata 2002 godina :) Beshe posledniot grad sto go posetivme dolznashata dolga ekskurzija niz istocna i sredna Makedonija taka da prvata trafika sto ja najdovme tamu, posle zoltiot most i se nafrlivme i se pokolni od tamu kupivme :pos2:
I posle se prosetavme malce, i zastanavme na edno mestence kade sto imashe fontana i tolku beshe :( Jas sakav pojshe da proshetam, i shetav so edna drugarka ama poshto nikoj od grupata ne ideshe ni beshe strav da ne se zagubime i si se vrativme. Ne im se shetalo umorni bile :tapp:
I prva reakcija koga go vidov vardar mi beshe... Ej i ovde Vardar e goelm kako vo skopje- zoshto samo vo Gostivar e mal :pos2:

I bash bi sakala pak da go posetam Veles- ovajpat asal :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom