Реставрација на автомобили и моторцикли, расклопување мотори и слично?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Па и јас така си помислив... Цела кола направена оригинал, а тоа DVD-то некако како да стрчи, одскокнува од се. Радиото не ама дисплејот да. А за внатрешноста... Штознам треба да се покопа на интернет па да се дознае дали ги имало со бела. Во секој случај сака многу пазење оти белата се валка. Крем или црна може би била подобра (со друга боја на каросерија за црната).

ja ima li gledano nekoj taa snimka koga eden tip od soznam so kola bese nekoja cheska li polska li kolava bese kanta nevidena i ja sredi vo ML SLR

ice dmx напиша:
ja ima li gledano nekoj taa snimka koga eden tip od soznam so kola bese nekoja cheska li polska li kolava bese kanta nevidena i ja sredi vo ML SLR

Тоа се вика custom...А овде темата е друго нешто...

Џиш...овај е правен како овој во БТ...има ИСТ ваков во БТ, слични решенија!

Volkswagen напиша:
Џиш...овај е правен како овој во БТ...има ИСТ ваков во БТ, слични решенија!
Тој во Бт го има Јачмено (така го викаат) и не е правен таков е фабрички. Го знам човекот кој шо го продаде на Јачмено. 8.000 евра го даде. Ама тој е SE аристократски со 2 фара еден над еден по страна и средина е жмигавецот. А можно е да има украдено некоја идеја. Во секој случај многу добро е среден, нарочно тапацирот на кровот и вратите. Да не ти се верува дека е реставриран, а на кровот имаше и шибер.

Tој Мерцедес е многу добар. Сега еден нов средија ист модел, ама толку многу. Mercedes 280SE...пред некоја недела го извадоа, ретко во вози некни го видов. 2 години некаде го праеше полека полека кај Лазе лимарот кај француските гробишта. Бензинец...маме плака...моторот не се слуша!

picture054cm1.jpg

Еве да го видите тој во БТ!

Еве нешто други количиња што беа дојдени во БТ...

picture039ig3.jpg

picture060iy1.jpg

picture061tf7.jpg

picture065ss0.jpg

Имам уште слики...кажете ако сакате :) хехе

Како што кажуваат секој мај ќе има вакво чудо во БТ!

picture001pw0.jpg

picture018pp3.jpg

picture013ww2.jpg

Волкси,дали сети колку е широк тој белиот шевролет.не ми се верваше ко го видов.тешко на тој шо го паркира :) багажникот му беше голем ко маса за 6-мина!

и јас имам едно фичуле 750 се токмам пролетва да го потсуредам да заличи...барем на она Volkswagen шо го имаше ставено бордото (ама портокалево е и ќе го оставам такво).само ме интересира,каде се наоѓаат бандаши и гуми некои интересни (13ки ли се ,12,11?!? на фичо?)и за колку пари

The Blob...портокалово Фичо. Во БТ знам 2 портокалови Фича...едното знам е 666 таблички...твое да не е?:)

Иначе да...Шевролетот маме плачеше исто и ЗИС-от...БРОДОВИ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom