Сликички животинско царство

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
на времето кпга бев мал ги собирав само што јас не ги лепев по албуми туку по маси и столови и се котек јадев:pos2:

Еве скен на страната на која се лепат ќошињата од сликичките, пред да ја пуштам по пошта за да добијам награда, пакет производи.
KjosheviZCsmall.jpg

Тоnchie, можда сум грешка, но на главната страна ко да имав прочитано дека ако имаш над 240 или таму некаде, иста ти е наградата без разлика дали ти е цел или имаш 245. Поправи ме ако сум грешка, ама не знам.... :/

Го собирам и јас, само што имам уште многу, до пола сум, отприлика.

Секоја чест за оние кои се осудиле на ваков херојски подвиг, без оглед на годините. И мене ми мрчеа многу луѓе, најмногу моите дома, ама не ги регистрирав, страст си е страст.

мммм порано ги собирав сличињата,а и сега ги јадам чоколадите:smir:

Сега за сега мислам дека го има само во КРАШ, по цена од 100 денари.
Чоколатцата се исто така во нови обвивки, и чинат 14 денари.
Кога нема да ме мрзи ќе искенирам обвивки.
Сега за сега само албумот.
zivotinjskocarstvonovalbumresize.jpg

...ги сакам старите :nesum:

...ги сакам старите :nesum:
Имаш 3 генерации стари сликички. Мене втората генерација (1986) највеќе ми се сфиѓаат, затоа што со нив израснав :)

Инаку имав можност да глеам албум од третата генерација којшто беше избоен, штета што не беше собран до последно сличе, пола фалеа, ама сите што беа собрани сликичиња беа избоени од страната и тоа изгледаше навистина прекрасно.

Еве три примера што набрзинка ги искенирав.
_zcmorskazvezda.jpg

_zcosa.jpg

_zcsivakukavica.jpg

Овој е легендарниот.. :vozbud: уште Југославија док беше го собиравме..
Девојчињата нека пазат со кое темпо собираат сликички, пошо чоколади-калории, па ќе има после љутиш.. кометари Faaaaaaat по галерии :nesvest: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom