Кајгана Zombie сервер

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sXe не е вирус, ама повеќето анти-вирусни програми го детектираат како таков затоа што го „инфицира“ и изменува кантерот на начин кој не дозволува да биде модифициран од читови... Едноставно исклучете го анти-вирусот додека играте - нема да се заразите, без страв.

Супер е бе за тепање време и заебанција

Вчера го пробав серверот добро беше иначе за прв пат играм на кајгана, а пред некој ден пробав да играм имав многу лаг не знам до што беше имав околу 500ms. лаг можда до он нет беше а вчера беше нормално околу 50-60 и се играше иначе добар е овој зомби мод позззз. Чао!

Наскоро ке се зголеми бројкава на играчи па ке биде многу поинтересно кога ќе играме 8 вс 8.:salut:

навечер најинтересно музика и кгн зомби се рока :)

Ај хев ван сџесчн...

Ако може да се стави време на мапите, по 30тина минути, оти ако не флезе некој админ неможе да се смене мапата.

Ај хев ван сџесчн...

Ако може да се стави време на мапите, по 30тина минути, оти ако не флезе некој админ неможе да се смене мапата.

Добра забелешка, а сега гледам дека се обичните мапи ставени па може да се стави time limit да биде поинтересно оти глеам ке им здосади и бегат право нема многу играчи а не е интересно кога се 3 или 4

Уфф она фризтајм ак мојте да го тргните, тапа е со него :)) Ако ги немате зомби мапите, т.е. ако сакате да ги клајте, јас можам да ви ги пратам. Имам кренато веќе ваков сервер, и пофаца е со појќе луѓе, дефинитивно :)

ОК е серверов само што нема доволно луѓе! АЈ МРШ сите на Зомби сервер! :) Топ е за навечер, ладно пиФце, System Of A Down, Зомбиња МхМхМх Мераци...Треба round time да е бар 2 мин или 2:30

ОК е серверов само што нема доволно луѓе! АЈ МРШ сите на Зомби сервер! :) Топ е за навечер, ладно пиФце, System Of A Down, Зомбиња МхМхМх Мераци...Треба round time да е бар 2 мин или 2:30
Да, тоа и јас мислам дека треба, поинтересно ке биде!:)

Јес :) Јас сум малку спор нали :/
Си мислев да отворам негде прашање дали има зомби сервер, ама ете добро што побарав дали има нешто такво веќе поставено :)
Лудница, стварно е заразно, вчера 6 саати окапав не можев да изгасам
Ќе се приклучувам често, гарант!

Нешто да ви кажам треба на зомби серверот да ставите мапи шо се специјали за зомби да може да се скреш, а не има на зомби серверот обични мапи дд2,де_инферно .. Ставејте зм_дуст, зм_оффице по јако ќее..

Многу е c00l :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom