Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕ знам зошто таа слика ти е смешна мене воопшто не ми е, а богами семејното насилство во земја заостаната како нашата бележи рапиден пораст впрочем колку поуназадена е државата толку повеќе вакви случаи има по обратнопропорционален ред:jaj:Жемски, ај смирете малку ПМС-от.
И јас сум женско (отсега во секој пост ќе спомнувам за мојот пол), па пак, нити ме интригираат, нит ме погодуваат вакви теми. Факт е дека жените знаат да бидат сурови, исто толку колку што е факт тоа дека мажите не можат без нив. Секогаш кога ќе видам некое вакво размислување, ми текнува на сите оние потрчковци и квази-мажишта што паѓаат на едно обично женско лигавење, и сликата како истите удираат женско ми е смешна.
Размислете малку, ако толку не сметаат за безвредни, тогаш зашто се отвараат вакви теми? Нели е машкиот мозок доволно развиен за да процени на што треба да си го троши времето, а на што не? Понижувачко е самото реплицирање на ваквите теми. Па и ова со тепањево, божеее... Богами, и ни треба по една дневна доза насабајле,за да се освестиме дека на мажите им е еден вид привилегија непишаното правило дека тие се супериорни, и нашето кукање, вреѓање и се остало, нема ништо да смени. Се што треба да се направи, е и мажите и жените да признаат дека не можат едни без други. Ако и тоа не им е понижување....
Никола владее!!!Офф колку ми е жал за личности како тебе!
Па ти си еден обичен идиот што запознал една жена која го заебала и сега е уверен дека СИТЕ СЕ ИСТИ!
НЕ знам зошто таа слика ти е смешна мене воопшто не ми е, а богами семејното насилство во земја заостаната како нашата бележи рапиден пораст впрочем колку поуназадена е државата толку повеќе вакви случаи има по обратнопропорционален ред:jaj:
Не бе,чоколатцето е психолог кој одма му напраи анамнеза и анализа на Никола, и успут се избори за женските права со сериозни аргументи..Hell, noНикола владее!!!
Една информација за тебе чоколатце со вафли; Никола пишува по македонските форуми за овие работи колку што ти пишуваш воопшто во твојот живот.
Сите вие што само напразно го напаѓате, и викаде дека е џубре, скоп, ГОВЕДО и слично, само им давате до знаење на машките дека од вас добра цура не бидува.
дебе дебе ти у кој век живеешДа бидеме искрени...
Со докази (илјадници) може да се докаже дека мажите се скала повисоко од жените. Скоро и не постојат области каде жена би можела да биде подобра од маж. Или... ајде... да бидам помек во исказот... шансите се 99:1
Да бидеме искрени...
Со докази (илјадници) може да се докаже дека мажите се скала повисоко од жените. Скоро и не постојат области каде жена би можела да биде подобра од маж. Или... ајде... да бидам помек во исказот... шансите се 99:1
Живееме во 21ви век... и шо сеа? hehe:дебе дебе ти у кој век живееш![]()
за тебе има женски ке те стават у гаштите и ке играт фудбал со тебе :pos2: :pos2:Е ај некој нека го негира ова... hehe:
Живееме во 21ви век... и шо сеа? hehe: