Апел за подобро утре

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
УАУУУУ:pos: НИкола фала ти на поканата ама ќе те разочарам таков како тебе веќе ебам и знаеш што само тоа и планирам да го правам се додека има шупливи размислувања како твоите

Жемски, ај смирете малку ПМС-от.
И јас сум женско (отсега во секој пост ќе спомнувам за мојот пол), па пак, нити ме интригираат, нит ме погодуваат вакви теми. Факт е дека жените знаат да бидат сурови, исто толку колку што е факт тоа дека мажите не можат без нив. Секогаш кога ќе видам некое вакво размислување, ми текнува на сите оние потрчковци и квази-мажишта што паѓаат на едно обично женско лигавење, и сликата како истите удираат женско ми е смешна.
Размислете малку, ако толку не сметаат за безвредни, тогаш зашто се отвараат вакви теми? Нели е машкиот мозок доволно развиен за да процени на што треба да си го троши времето, а на што не? Понижувачко е самото реплицирање на ваквите теми. Па и ова со тепањево, божеее... Богами, и ни треба по една дневна доза насабајле,за да се освестиме дека на мажите им е еден вид привилегија непишаното правило дека тие се супериорни, и нашето кукање, вреѓање и се остало, нема ништо да смени. Се што треба да се направи, е и мажите и жените да признаат дека не можат едни без други. Ако и тоа не им е понижување....

Ја, ко женско, е излишно е било шо да пишам на темава.

Али, морам да си кажам...Никола, владееш брат, увек ми е уживање да те читам (ова крајно озбилно и искрено, без сарказам).

Толку од мене...Сега повелете сите тинјџерки од по 16 години да ги одбраните женските права и да барате еднаквост:nesum:

Добро бе,сериозно као го убедувате Никола у лошите страни на неговата теза?:uvo:

Сам себе го дискриминирал, ситуација
Таквите, мрш на готвење, сами си го барате

Жемски, ај смирете малку ПМС-от.
И јас сум женско (отсега во секој пост ќе спомнувам за мојот пол), па пак, нити ме интригираат, нит ме погодуваат вакви теми. Факт е дека жените знаат да бидат сурови, исто толку колку што е факт тоа дека мажите не можат без нив. Секогаш кога ќе видам некое вакво размислување, ми текнува на сите оние потрчковци и квази-мажишта што паѓаат на едно обично женско лигавење, и сликата како истите удираат женско ми е смешна.
Размислете малку, ако толку не сметаат за безвредни, тогаш зашто се отвараат вакви теми? Нели е машкиот мозок доволно развиен за да процени на што треба да си го троши времето, а на што не? Понижувачко е самото реплицирање на ваквите теми. Па и ова со тепањево, божеее... Богами, и ни треба по една дневна доза насабајле,за да се освестиме дека на мажите им е еден вид привилегија непишаното правило дека тие се супериорни, и нашето кукање, вреѓање и се остало, нема ништо да смени. Се што треба да се направи, е и мажите и жените да признаат дека не можат едни без други. Ако и тоа не им е понижување....
НЕ знам зошто таа слика ти е смешна мене воопшто не ми е, а богами семејното насилство во земја заостаната како нашата бележи рапиден пораст впрочем колку поуназадена е државата толку повеќе вакви случаи има по обратнопропорционален ред:jaj:

Ќе треба да се научите малку на интернет култура.
Ако сакате да си дискутираме, зборувајте за тезите поставени во темата.
Не ми е јасно зошто секогаш се фаќаат луѓето за авторот.
И секогаш со некоја без везе дискредитација.
Аман, да си муабетиме.

Офф колку ми е жал за личности како тебе!
Па ти си еден обичен идиот што запознал една жена која го заебала и сега е уверен дека СИТЕ СЕ ИСТИ!
Никола владее!!!
Една информација за тебе чоколатце со вафли; Никола пишува по македонските форуми за овие работи колку што ти пишуваш воопшто во твојот живот.

Сите вие што само напразно го напаѓате, и викаде дека е џубре, скоп, ГОВЕДО и слично, само им давате до знаење на машките дека од вас добра цура не бидува.

НЕ знам зошто таа слика ти е смешна мене воопшто не ми е, а богами семејното насилство во земја заостаната како нашата бележи рапиден пораст впрочем колку поуназадена е државата толку повеќе вакви случаи има по обратнопропорционален ред:jaj:

Не зборуваме за исто насилство. Тоа за кое ти зборуваш е насилство вршено од ретардирани жртви на судбината.
Ова “смешново“ за кое јас зборувам е друго. Барем мене ми е комично да гледам маж кој ја млати жената по која плаче.:toe:

Никола владее!!!
Една информација за тебе чоколатце со вафли; Никола пишува по македонските форуми за овие работи колку што ти пишуваш воопшто во твојот живот.

Сите вие што само напразно го напаѓате, и викаде дека е џубре, скоп, ГОВЕДО и слично, само им давате до знаење на машките дека од вас добра цура не бидува.
Не бе,чоколатцето е психолог кој одма му напраи анамнеза и анализа на Никола, и успут се избори за женските права со сериозни аргументи..Hell, no

Жално ми е што не сфаќаат шо си прават самите на себе со своите инфантилни и разгракани постови.
Дури и мене ко женско ме нервираат.

Не, сериозно.
Светот веќе има доволно феминистки. Не му требаат уште, а особено не такви во форма на хистерични девојчици навредени од нечии шовинистички изјави.

Прво работиве што ги пишува Никола,биле актуелни во 1834.
Денеска се сменети работите,така да во тоа што он го пишува ниту се пронаоѓам,ниту пак може да ме изневира.Само слатко да ме насмее.
А и безполезно е пишувањето.Работите се за 180 степени променети и нема зашто да го објаснувате тоа.Знаете кое е вашето место и положба и времето кога жената била малтретирана,кога служела само за готвачка и слично,поминаа и нема да се вратат.Затоа не се нервирајте со вакви коментари

А да и да напоменам,без провокации аман раката ме заболе од бришење.:pos:

Да бидеме искрени...

Со докази (илјадници) може да се докаже дека мажите се скала повисоко од жените. Скоро и не постојат области каде жена би можела да биде подобра од маж. Или... ајде... да бидам помек во исказот... шансите се 99:1

Да бидеме искрени...

Со докази (илјадници) може да се докаже дека мажите се скала повисоко од жените. Скоро и не постојат области каде жена би можела да биде подобра од маж. Или... ајде... да бидам помек во исказот... шансите се 99:1
дебе дебе ти у кој век живееш :toe:

п.с Да ти ги видам доказите

Да бидеме искрени...

Е ај некој нека го негира ова... hehe:
дебе дебе ти у кој век живееш :toe:
Живееме во 21ви век... и шо сеа? hehe:

Е ај некој нека го негира ова... hehe:

Живееме во 21ви век... и шо сеа? hehe:
за тебе има женски ке те стават у гаштите и ке играт фудбал со тебе :pos2: :pos2:

саа јасно ти е кој век сме

А саа јасно ти е за што се бори Никола?

И држете се до темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom