Апел за подобро утре

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Другари, до кога ќе трпиме суштества со мозок ко брбушка од коза, да не заебаваат и да не ни даваат?
Абе јас сум маж, јас не треба да барам, треба да земам.
Ќе ми се лигави некоја, да си збориме, да се разбираме.

Мори соблекувај тоа гаќите да ти го бапнам, ме здоболе за глупостите кои ги тропаш.
До кога ќе бидеме заложници на добро смислената шема за убивање на машкоста?
Машки сме или што сме ебате, дај да дигнеме глас и да покажеме кур.

До кога ќе се водиме по застарени учебници и глупи теории воведени во комунизмот, дека и жените треба да имаат права како и мажите? Доста со ретроградни идеи.

Сега ако мислите дека е лошо, замислете што ќе биде со влез на Македонија во ЕУ.

Отворете кој било весник од самопрогласените просперитетни земји и што ќе прочитате? Како да се однесуваш со кучката, како да ја доведеш до оргазам, ко такво нешто да постои. Абе машко треба да ја ебе ебе да и покаже што ти е маж, па жената ако сака задоволство треба да си го најде во тие неколку минути одредени од мене.

Еманципацијата на жената ништо убаво нема донесено. Тој процес е почеток на крајот на човештвото. Се помалку среќни луѓе, се повеќе проблеми.

Има сега и случаи без преседан каде девојки се пушатаат на машки.
Симболот на машкост се губи.
Штета што западните општества го институционализираат женското самоволие.

Добро не негирам дека има и позитивни моменти.
Има конкуренција, има можности разни, пичката нема толкава цена ко порано. Курви на секој чекор, девојките даваат пред брак.

Не мора да се даваат на пример десет овци и педесет дукати за жена, сега е многу поефтина. Барем на почеток.

За жените-

Не е убаво да се лажат луѓе. Не е убаво да се извртува вистината.

Кој би имал полза од тоа?
Жените, кои ќе се почувствуваат подобро мислејќи дека и тие се способни за работи од машката сфера?

Не е ли тоа нова форма на деградација на личноста, нешто од тип на давање на поубава коска на куче? Како се согласни воопшто жените на однос базиран врз фалсификати, прогони и манипулации.

Јас да сум женско ќе го сметам за подигрување денешното мислење на западните општества, како и на екс комунистичките земји, дека улогата на жената не треба да биде најмногу во кујна-пазар-купатило-спална насока.

Знаете со самозалажување и слични пласибо ефекти, нема да постигнете ништо. Еден ден ќе се освестите и ќе си речете, абе каде отиде животот? Наместо да имам 8 дечиња кои ќе ги гледам и со кои ќе се радувам, работев како доктор во болница, иако никогаш не сум го сакала тоа, иако знам дека не ме бива за тоа, а единствена причина зошто станав беше притисокот од системот, дека и жените треба да работат. И сега на 50 години, знам дека сум пропуштила многу. Немам ни деца, бидејќи бев премногу себична и мислев само за себе. Немам ништо имам само една лага, еден лажен живот кој го креираа други за мене.

Замислете се девојки, вреди ли да страдате на тој начин?

Од биолошката реалност не се бега, жените се и ќе бидат, прво мајки, второ сопруги, трето добри готвачки.

Тоа ви е во крв, тоа ви е во природа, а против природата не се оди.

За мажите-

Истепај ја жената кога ќе се вратиш од работа. Ти не знаеш зошто, но таа добро си знае. Во жена верба да немаш.

ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА!

im-rick-james-bitch.gif

28.gif

Истепај ја жената кога ќе се вратиш од работа. Ти не знаеш зошто, но таа добро си знае.
Сабајле пред да тргнеш за на работа, удри и една. Ти знаеш зошто, она незнае.
Кога ќе се вратиш од работа, пак удри и една. Ти незнаеш зошто, она знае зошто!

:meboliqr:

Трн, Кортезу! :)

Инквизиција. Да придодадеме и акција за подобро утре: Сите луѓе на светов треба да се ебат почесто?

Абе попалија и издркај го пред неа да си умре од мака :wink:

Жената не смее да се курчи, не треба да збори ако не е прашана, не треба да му противречи на машкото.
Мажот е бог за жената. Преку него таа си ја реализира својата улога во животот.
Без маж, жената е ништо.
Мора жената да добие насока, цврста машка рака која ќе и каже што да прави.
Жената нема памет и е оставена на милосрдието на машкото да и помогне и да ја подучи.
Мене ми е многу жал што вакви работи, кои се нужни за правилниот развиток на човештвото, се денес пренебрегнати и се врши некаква ментална тортура дека секој сам си може.
Не е така.
Машко-женските односи се темелат врз симбиоза, машкото има памет и сила, жената дава поткрепа и деца.

th_bitchslap.gif

Ријалити чек.

Доколку се јавите во следните триесет минути добивате гратис:

bitchslap.jpg

Јас не би сакал темава да се претвори во некој натпревар кој ќе најде поглупи сликички и клипови и со тоа да докажува некоја поента.
Темата е сериозна и ве молам да се однесувате соодветно.
Цивилизацискиот развиток е загрозен поради погрешната илузија која се форсира од многу моќни кругови, кои сакаат да не направат сите истополови лигуши.
Уништувањето на машкоста и со тоа креативноста е во врв на нивните приоритети.
Денес ако се однесуваш како машко, дури и на најмала возраст на запад, ќе бидеш предмет на санкции, на подучување дека тоа е неприфатливо однесување, на клукање со лекови како риталин.
За среќа не сме таму и за среќа можеме да дејствуваме и да формираме општество кое ќе ги следи природните, а не социјално наметнатите вештачки принципи.
Да повторам, нема социјална солуција на биолошката реалност.

Како прво, Никола, сакам да ти честитам за отворањето на темава. Со нејзиното поставување, мене ми ги отвори очите и ти благодарам на тоа.

Откако го прочитав твојот пост, малку се подзамислив, т.е многу се подзамислив, и со тоа дојдов до еден битен заклучок. Најбитен за моето добро и за подобрување на мојата иднина.

Значи, јас заклучив дека Вие мажите во последно време многу сте ни го пуштиле ланецот на нам жените. На денешницава ние жените само седиме по дома скоро цел ден,пиеме кафиња со комшивките,не работиме ништо и само ви ги трошиме парите на Вам мажите. Па уште и кога ќе се вратите од работа, морате да ги слушате нашите безполезни муабети и кукања. Па тоа е за срамота!! Како сте можеле да не пуштите до толку!? Па ние сма станале распуштеници!! ц ц ц ц
Порано жените седеле дома, ама барем не денгубеле, туку переле, пеглале, чистеле, готвеле, деца гледале...А сега?! А сега, децата по цел ден надвор,ни јадени ни ништо, а ние жените по цел ден по кафиња, те кај едната, те кај другата, те кај третата комшивка, или пак излегуваме во шопинг и ви ги трошиме парите залудно!! Јас не знам како не ни е барем малку срам за ова што го правиме?!
Еее времиња беа тоа кога мажите кркаа ручек, а жените ќутек.
Затоа јас, додека сум сеуште млада ќе се стремам кон промена на мојов живот кон подобро. Ќе го напуштам факултетот но, нема да денгубам по цели денови!
Од сега па натаму ќе слушам се` што ќе ми каже мажот ми. Кога ќе се враќа од работа ќе го чека топол ручек на маса(не во микровална па да го подгрева). А кога ќе се најаде топло ќебе на каучот за да одмори. Кога ќе стане ќе му ги измијам нозете,а потоа ќе го прашам дали ќе може да ја испијам водата. И на крај ќе ја добијам мојата награда. Сама ќе му го извадам каишот од панталоните за да не се мачи он(доволно се мачел претходниот ден) и ке му го дадам да ме измлати-тоа е мојата награда.
Откако ќе си ја подигнам наградата, ќе му ставам на маса да вечера. И додека он вечерува јас че ги легнам децата во кревет. Откако ќе заспијат ќе го замолам да си ја подигне он наградата, а таа е да ме изебе најјако што може и успат да ме тепа, ако сака се разбира, не ќе го терам со сила. Потоа он ќе легне да спие, а јас ќе ја раскренам масата и ќе се фрлам да правам доручек. Нема тука место за спиење за мене.
Утрото кога ќе стане пред да оди на работа, пред да го стави каишот ќе го замолам уште еднаш да ме истепа(ако може), колку да се рассони, не за друго. И додека он е на работа, јас ќе перам, чистам, пеглам, готвам и сл. Па ако можам ќе дремнам на 5 минути. Ама ќе се скријам никој да не ме види, за да не ме поткаже, па ќе ја изгубам репутацијата низ град, за добра домаќинка и жена.А кога ќе се врати од работа следи истата постапка што ја раскажав претходно.

И сега пред да го завршам постов сакам да те прашам, дали сево ова е во ред, бидејќи сакам да почнам да држам предавања низ град за подобро утре?! А што велиш?

И за крај сакам да ти се извинам за постирање на овој пост на оваа тема, бидејќи претходно требаше да те прашам.
Извини :smir:

Баш ми е драго што ги разбираш работите.
Се надевам дека ќе најдеш маж кој ќе те скроти и задоволи.
И дај боже и дечиња да имаш и да немаш многу време за нет.
п.с. инаку знаеш дека името ти е грешно.?
Ankh.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ankh

Ankh.

хаха
ти не си го гледал филмот мумија а?
од тамо ми е никот, а не анкх су намун
знам дека и таа постоела ама мојов ник е преземен од еден лик во филмот мумија а таа се вика anck su namun

Ви благодариме на вниманието :5:

Ankh.

Леле значи колку глупи жени постојат, бр бре бре,усвари сите се глупи,нема паметни жени.
Па Anck-Su-Namun како си можела да го напишеш никот погрешно,алоооо,ќе провериш прво дали точно се спелува така.
Ама среќа постојат паметните мажи кои ќе ни укажат на грешките кои ние жените ги правиме и патем ќе не опаметат со една добра партија ќотек.
Јавно им се забагодарувам на сите мажи,ви благодарам што постоите и со вашата мудрост успевате да не вратите назад во колосек кога ние жените пробуваме да ви го земеме местото,наместо да ги гледаме децата.

Леле значи колку глупи жени постојат, бр бре бре,усвари сите се глупи,нема паметни жени.
Па Anck-Su-Namun како си можела да го напишеш никот погрешно,алоооо,ќе провериш прво дали точно се спелува така.
Ама среќа постојат паметните мажи кои ќе ни укажат на грешките кои ние жените ги правиме и патем ќе не опаметат со една добра партија ќотек.
Јавно им се забагодарувам на сите мажи,ви благодарам што постоите и со вашата мудрост успевате да не вратите назад во колосек кога ние жените пробуваме да ви го земеме местото,наместо да ги гледаме децата.

Леле па јас како можев да заборавам да се заблагодарам, леле колку сум глупава. Извинете извинете ви се молам.

И еве едно големо благодарам.

Да не бевте вие мажите не знам што ќе правевме ние жените.

Не се работи за спелување, се работи за елементарна култура.
Инаку, нели замолив да не ми ја ебете темата со глупи муабети?
Јасно е се напишано, ако сакате да дискутирате, без непотребен сарказам, умесно, со аргументи, направете го тоа.
Не знам што ве чеша да се пикате кај што не ви е место?

Не се работи за спелување, се работи за елементарна култура.
Инаку, нели замолив да не ми ја ебете темата со глупи муабети?
Јасно е се напишано, ако сакате да дискутирате, без непотребен сарказам, умесно, со аргументи, направете го тоа.
Не знам што ве чеша да се пикате кај што не ви е место?

Па ај да не кажувам што ме зачеша, срамота е, вака јавно.
Него кажи ми ти што се рчкаш? Мислиш дека ќе постигнеш нешто со тоа?
Жал ми е што ќе те разочарам, нема ништо да постигнеш, само ќе те ебаваат вака како мене и Desire.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom