Слики од забивања

• Креатор на темата Креатор на темата MastaRasta
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 март 2008
Мислења
547
Поени од реакции
65
cheerleader_slam_dunk.jpg

Za pocetok eve edna od mene

А зошто не ги ставиш сите слики во ЕДЕН ПОСТ, побогу?

za da kucam imam sila ama sam nisok ke stanas koserkar i ke igraam u nba i togaj ke kucam

dwightsticker400.jpg

Двајт си лепи сликичка
lebron_dunk_icon_big.jpg

Кинг Леброн
Vince%20Carter%20Olympic%20dunk.jpg

Ова не му се важи на Картер на Олимпијада е :)
340x.jpg

Тајрус Томас преку Бен Гордон
gerald-green-4-med.jpg

Џералд Грин и се можно :)
carter01_jpg.jpg

Картер as he once was

za da kucam imam sila ama sam nisok ke stanas koserkar i ke igraam u nba i togaj ke kucam
Оф топик: Типче ти колку години имаш?Јас 11 ти давам ништо повеќе според постовите!
Он топик: Супер се забивањата,сега ме мрзи да барам слики ке постирам др пат :)

86webb.gif

Spud Webb ili Spoutnik kako ruskiot satelit, , koja ostavi golem vpecatok vrz Nate Robinson za podocna i toj da go napravi istoto da uspee da pobedi na natprevarot vo zabivanje , bez da mu preci negovata visina.

t1_nate.robinson.jpg

АЈ ако има некој слики од забивања на Денис Родман нека постира фала унапред поздрав.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom