Фан клуб - РК Вардар

ne e namestena od klubot/rakovodstvoto nego od borko zaedno so trenerot i uste nekolku poedinci plus sudii, prakticno federacijata. ke si go resime problemot, eve miho veke go resi vo golema mera, vo idnina mora nie da si nosime trener i igraci a nekoj treti... ne e taka ednostavno, se znaese sto kazale od ehf ama borko ne kaza jasno sto ke pravi zatoa i miho e revoltiran, ednostavno bese zaobikolen.

goranco upravata vi znaese igracite neznam dali znaele, kaj nas znaea deka nema da igaat LS pa kolku bea motivirani koj znae... kako i da e se vide prvo poluvreme i koga se odlepuvavme imase cudno sudenje a vo vtoro bukvlano so izmesan tim vi igravme...

titulata vi e dadena, cestito, posledna neka vi e :icon_mrgr: nie ke lapneme mnogu pari plus ke se ocistat dolgovite. e sega dali e toa podobro/poloso ednostavno toa e, reseno e deka klubovite godinava ke bidat rascisteni od dolgovi a ovcite u bitola mirni za pred izbori.

Последно уредено:
Скоро никогаш не пишам на оваа тема но сега морав да си кажам мислење чекајте бе ,,другари" ако е местена и дадена тогаш е страмот за вас како клуб шо вика кенгурот јојо и уште поголема страмота за вашата НГ да му се дај решавачка утакмица на најголемиот ривал па тоа да се денешен кај нас ќе гореше градот и ќе летаат глави не знам шо друго да ви речам да тврдите тука 90 % од членовите дека е дадена тогаш уште поголем резил шо ништо не сте направиле пред тоа а сте знаеле и ништо не сте направиле после тоа а сте знаеле не знам како да ви речам мене вака да ми се деси се ќе му ебам на сите во клубот и околу него или никогаш нема да стапнам поќе всала
Дека имало порано во фудбалот три за три нати дајми знам нешто и сам се тргна даваа автоголови итн...во ракометот имаше сумлива ко мандалиниќ на дваесет секунди до крај му ја даде враце на вашите и изгубивме но искрено не верувам дека беше дадена и местена само имаа блокада тие ракометари и немаа лидер но за оваа утакмица во Скопје шо решаваше се праеше атмосвера на се или ништо дека мора да тепаме но немаше инфо инаку ќе си дојдев и јас да го гледам тој секс всала дека сите се надеваа да но дека имало муабети нема врска чисто за инает и политка како секогаш шо се и сешто се збора без разлика пеналите , во очите на никучот се виде дека гори од желба и дека ќе тепаме но дека нешто има чудно е тоа шо кога победивме и заврши утакмицата на преносот убаво се гледа дека нашата управа како да не се израдува како играчите и навивачите дури збунети изненадени како да не сакаа ни да победиме се гледат на крајот само едно честитање меѓусебе и без некоја посебна емоција за разлика од играчите и крај краева ако знаеја играчите немаше така и толку да се радуваат три дена на местена утакмица ако дале нешто вашите то е ваш проблем и таму да си го решите но со бркањето на тренерот голема грешка направивте шо нас ни оди во корист и оваа сезона да земиме четврта титула со ред ,туку да прашам имаше еден со теории на заговор а дека фитиљот потпишал странство само не ни кажале сега шо прајме пак остана капитенот а видовме дека ги знај песните излгеда му се погоди пак ќе ви пеј всала како шо оди работата и наместо да си го решите дворот цело време и уште за нас зборувате шо значи многу ве боли овај пораз шо ја прави уште по слатка победата и титулата без разлика дали била дадена или не ваш е страмот !

P.S.Јас пак не разбрав Борко ни ја дал со дел од ракометарите ваши и тренерот а столе и михајло биле против? Па тогаш шо чекате бркајте се од таму шо прајте уште тука на форумот !
Zaboravi samo edna rabota - pisuvame zosto ne rabotese forumot toa mi bese prva recenica. Da ostane zabelezano i ovde so se sluci.

Pisav cisto da procitaat tie sto redovno citaat, da ne mislat deka site se maloumni i se ke projde bez nikoj da primeti. I deka ima publika so prepozna raboti.
Toa kolku nekogo go boli porazot, ti pokazuva kolku nikoj vo Skopje ne izreagira. Sam kazuvas deka nikoj niti kazal neso, niti na Borko mu preflrlil, niti Komiti kazale zbor. E do tolku nekogo vo Skopje iskreno go zabole porazov. A Komiti si imaat drug protivnik protiv koj si se borat, ama tuka ne bi navlagal.

Zaboravi samo edna rabota - pisuvame zosto ne rabotese forumot toa mi bese prva recenica. Da ostane zabelezano i ovde so se sluci.

Pisav cisto da procitaat tie sto redovno citaat, da ne mislat deka site se maloumni i se ke projde bez nikoj da primeti. I deka ima publika so prepozna raboti.
Toa kolku nekogo go boli porazot, ti pokazuva kolku nikoj vo Skopje ne izreagira. Sam kazuvas deka nikoj niti kazal neso, niti na Borko mu preflrlil, niti Komiti kazale zbor. E do tolku nekogo vo Skopje iskreno go zabole porazov. A Komiti si imaat drug protivnik protiv koj si se borat, ama tuka ne bi navlagal.
Не се сложувам ај никој не се замара не го боли но да си НГ да одиш на утакмици да го поддржиш клубот и тие вака да ти,, наместат " утакмица со најголемиот ривал е страмота и дно дна за било кој шо е вклучен треба да одговара не знам како да ти речам да не се лутиш тогаш за шо к*р одиш на утакмици да изиграваш кловн можат шо сакат да прават и уште да одиш на утакмица како ништо да не било е лудост, самоповредување и немоќ но да не се мешам вие со знајте ете свињата ќе плати за се не знам шо да речам освен ваша работа и не реплицирам повеќе како си мислите така нека во биде поздрав до следната пролет и плеј оф

Не се сложувам ај никој не се замара не го боли но да си НГ да одиш на утакмици да го поддржиш клубот и тие вака да ти,, наместат " утакмица со најголемиот ривал е страмота и дно дна за било кој шо е вклучен треба да одговара не знам како да ти речам да не се лутиш тогаш за шо к*р одиш на утакмици да изиграваш кловн можат шо сакат да прават и уште да одиш на утакмица како ништо да не било е лудост, самоповредување и немоќ но да не се мешам вие со знајте ете свињата ќе плати за се не знам шо да речам освен ваша работа и не реплицирам повеќе како си мислите така нека во биде поздрав до следната пролет и плеј оф
Ne sakam da go komentiram odnesuvanjeto na Komiti kako ng i nivnite reakcii kako sto spomnav. Oni odlucile deka nema da reagiraat i ne reagirale iako verojatno imale informacii. Dali vaka postapile zaradi situacijata so FK, mozebi mislele ova e ludo scenario ili dali od drugi pricini ne navleguvam. Toa si e nivno.

Mozam da kazam samo deka slednata sezona vo sala vo Skopje ke bide posturo. Del od navivacite sfatija kolku e saat, a eden del i licno razbraa sto e rabotata. I golem del od tie koi ovde komentiraat za teorii na zagovor i deka ova bila nekakva "golema istoriska derbi utakmica so ne se propusta" verojatno znaat deka ne postoi derbi koe ne se propusta vo Makedonija. Odamna projde vremeto na utakmicite Vardar Pelister i vadenjeto oci na Vardar Metalurg.
Samo na del likovi tuka ne im odgovara da priznaat od niv poznati pricini, a del biraat da veruvaat vo toa sto veruvaat.
A deka Stole bega vo r...... zosto e napnat deka Borko e glaven, a Miho e batalen e logicno i pologicno od toa deka e nervozen za Cupic.

Bidejki imase dosta filmovi od Bitola i pisav eden komentar kon bitolcani.
Ne gi prozvav prv, oni pisuvaat gluposti na forum za Vardar. Mislat deka nekomu mu teraat majtap. Za dogovorkive najmalce se krivi bitolcani ckembari Eurofarm pelister i nikoj ne vi ja spori titulava niti proslite 2, imajte gi i so sreka. Moite komentari ne se nasoceni kon vas osven eden od niv. Uzivajte vo titulata i opustete se malce, smalete dozivljaj ne ste centar na svetot ne e sve nasoceno kon vas.

Бината и Владо Јаневски ви ги плати Стерјев. Бина за бина, вратка за во Битола бината.

Тих, да знаевме дека толку ќе ве боли, дека ќе западнете во психоза, дека 2 месеци подоцна барате начин да се справите со поразот, немаше Борко да ја намести, за доброто на вашето здравје.

Паранои, панични напади, и психијатарот то шо ви препиша, на крајот терапијата да се подигни само во Еурофарм можи, исто како среде Скопје шо ви ја кренавме титулата.

Оставете ги нека дркаат на „зелената ера“ уште малку де, вие па одма се фативте да се докажуваме... Нека им е честито титула, секако знаеш она ко завршува зелената ера им следува бар 10тина години црвено-црн мрак :lolzz:

Дно од статија и воопшто од спортски портал.
На темата: штета за Столе, не е океј да не биде дел од РК Вардар.

Последно уредено:
Абе секој стана новинар. Каква е оваа статија, кај што немаат побарано ниту една изјава од луѓето кои се спомнати. Шта би било, кад би било.

Инаку овие истиве пишуваа суперлативи за Алкалоид минатата сезона и ја користеа секоја прилика да плукаат по нас.

Гледајќи дека трите медиуми што објавија речиси ист текст за Столе се истите што се на платен список на Алкалоид, нема да е чудно дека тој ќе замине да му биде помошник на Лазаров или ќе добие некоја функција во Автокоманда...

Ама нели идиотот е голем Вардарец?!

Стоилов си оди од Вардар, ќе биде селектор на младинска селекција!​

Порталот е на ИДИотот. Се знае зошто е ваква статијата. Мора да се велича свињарата, а Михо е етикетиран сдсовец и мора да му се најде нешто да се критикува.

Порталот е на ИДИотот. Се знае зошто е ваква статијата. Мора да се велича свињарата, а Михо е етикетиран сдсовец и мора да му се најде нешто да се критикува.
Pa ne e deka sds. Tuka stanuva zbor za egoizam. Ocigledno deka RK e podobar od FK I tuka e bolkata. Mislam drka se ke napravi da go diskreditira RK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom