Фан клуб - РК Вардар

SPORTSKO DRUSTVO VARDAR(S.D.VARDAR)-SKOPJE TOA ZNACI KLUBOT STO GO NOSI IMETO VARDAR SE NATPREVARUVAL VO SKORO SITE SPOROTVI MN ODAMNA USTE A TI CKEMBARCE MILO MOE OCIGLEDNO DEDO TI NE TI KAZUVAL MALCE ISTORIJATA POSEIZGLEA OVA ISKOMPLEKSIRANOSTA GENETSKI SE PRENESUVA OD KOLENO NA KOLENO:pos2::pos2::pos2::pos2:

n.gif
n.gif

n.gif
Металург-Вардар
После неколку недели еве го повторно дербито. Натпреварот се игра во среда 29.04.2009 . Собирање пред сала во 16:30.
Доjдете сите и да се собереме во голема броjка како минатиот пат, да jа прославиме титулата и да ги потопиме пирати !

kade ke se odigra natprevarot vo avtokomanda ili vo boris trajkovski ?

Во купот на Македонија Вардар ПРО за противник го доби Пелистер покрај нив другата двојка е Металург и МРК Вардар полуфиналињата ќе се играатна 15 и 16 мај во салата Борис Трајковски каде и финалето...

ke ima li direkten prenos na mtv ?

Честито победа. Секоја чест, им држеа игра до крајот и заслужено победија. Браво иза голманот.

Металург 27-28 Вардар

браво за голманот и за КОМИТИ одлична атмосфера правеа

Колку што разбрав Вардар денеска ги победил Металург:vozbud: или нешто погрешно сум сфатил? Ако е така честито титула која ја заслужија и догодина успех во Лигата на шампионите. Ако не, ништо од горенаведеното до блиска иднина:pos:

deneska izigravte fenomenalno ...bravo za komitite za odlicnata atmosfera ... cestito titula ...da ja pretstavite makedonija vo najdobro svetlo vo evropa

Прво честито титула Вардар и да ви се множат а и очекувам добар пласман наредната сезона во лигата на шампионите.

А што било со пирати, сте им зеле транспарент? Ај некој нека ја објасни целата ситуација :D

Attachments

• pirati111.jpg
    pirati111.jpg
    24,2 KB · Прегледи: 21
Честито титула и успешен настап во Лигата на Шампионите догодина.

Честито титула за Вардар, нека не претстават што е можно подобро во Европа! НАПРЕД ВАРДАР! ВАРДАР ШАМПИОН!

BTW овие Пиративе што се занесуваат, до пред шест-седум години, немаа асален клуб, сега јадат ***** против Вардар.:tapp:

Има некој клип од атмосферата вчера од КОМИТИ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom