Фан клуб - РК Вардар

Скубе во изјава за словенечките медиуми изјави дека добар дел од долговите им бил исплатен пред Ф4 во Келн.
Јас прочитав дека целосно ги исплатил Самс пред ф4, не верувам Скубе да лаже околу тоа.

дечки ракометарите се исплатени ама клубот е задолжен, има разлика, дупката мора да се пополни. Што остане вишок веројатно ќе ги поделат, појма немам.

Pa od kaj znaes deka ke odat za dolgovite od ovaa sezona ?
па н
дечки ракометарите се исплатени ама клубот е задолжен, има разлика, дупката мора да се пополни. Што остане вишок веројатно ќе ги поделат, појма немам.
и ја мислам така,да попунат дупки,и останато иде за премија

Тие 250 000 евра сега се ваучер, да не плаќаш данок, вложуваш у клуб.
А премија добија од 100 000 евра претходно.

Како и да е, следната сезона ќе имаме добар буџет да атакуваме на нов Ф4. Мора само да се ангажираат 3 до 4 добри засилувања кои ќе ја пополнат празнината по заминувањата.

Како и да е, следната сезона ќе имаме добар буџет да атакуваме на нов Ф4. Мора само да се ангажираат 3 до 4 добри засилувања кои ќе ја пополнат празнината по заминувањата.
Повеќе засилувања ќе ни требаат, мора и малце посериозна ротација да се има следна сезона со оглед на тоа дека веќе ќе ги немаме Игор, Мораеш и Борозан.

Повеќе засилувања ќе ни требаат, мора и малце посериозна ротација да се има следна сезона со оглед на тоа дека веќе ќе ги немаме Игор, Мораеш и Борозан.

Тешко да купиме више од 3-4 играчи.

Ме нервираше со глупи потези и 3 исклучувања по натпревар (така праеше и Иљо војвода на почетокот), но треба да се размислува и на сериозна замена за Калараш, добар дефанзивец или пак уште подобро некој што ќе ора во 2 правци

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

му пишав на Каралаш на инстаграм,он нема договор со нлв клуб,но и од Вардар никој не жу предложил уште ништо!Screenshot_20190608-212846_Instagram.jpg[DOUBLEPOST=1560018761][/DOUBLEPOST]сите се исплатени до последна рубља,уште послем првата утакмица со Сегед,само премијата за сеха и европска титула не им е исплатена!

му пишав на Каралаш на инстаграм,он нема договор со нлв клуб,но и од Вардар никој не жу предложил уште ништо!Прегледај го приврзокот 210527[DOUBLEPOST=1560018761][/DOUBLEPOST]сите се исплатени до последна рубља,уште послем првата утакмица со Сегед,само премијата за сеха и европска титула не им е исплатена!

Тоа се одлични вести. Иначе многу го засакав чоеков, уште пред натпреварите со Сегед коментирав дека начинот на кој касапи во одбрана влева страв во коски на противникот, а во комбинација со Диско и Крис се бедем. Би било добро да го задржат, иако Столе на прославата мислам дека го наброја во оние кои го напуштаат клубот.

И јас не го сакав Калараш до некаде февруари, после некако почна да биде покалкулиран и да не прави толку глупости. Претходно стварно имаше идиотски потези, од типот, мавање во јајца, правење сопки и сл.

Некако се оправи овој лик и ја не сум против да остане. Врши работа човекот.

Само во напад да не се пушта да игра.

Последно уредено:
Од сите што заминаа пред да освоиме европска титула, највише ми е криво за Тоскиќ, заслужи и он да се радува со дечките.
Имаше едно интервју со него во 2017 во дресот на Горење и мислам беше оној Жика од Балкан-Хендбол го праша за титулата на Вардар и неговиот одговор почна со:
- Според мене, можеше и претходната година, али тоа е... :(

Стварно штета.

Од сите што заминаа пред да освоиме европска титула, највише ми е криво за Тоскиќ, заслужи и он да се радува со дечките.
Прибак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom