Фан клуб - РК Вардар

Мене мистерија ми се овие Киелце. На почеток на годината го молеа градот да ги спаси, да им даде пари. Градот ги одби. Се најавуваше крај. Должеа 5 месеци плата. Па им ги скратија платите на сите за 20%. Па после ко нешто нови спонзори, ко се договорија со еден, уште се чека на други. Сеа наводно уште не се договорени новите спонзори, ама викаат ќе се среди и ќе бидат безбедни следниве 3 години. Треба Вулф да им дојде за солена плата. Други играчи потпишуваат, пола екипа си оди. Едно 7-8 играчи напуштаат, уште толку доаѓаат.

Ziak 92 @
Народот може и има право да биде лут на Сдсм и нивната срања што ги направија овие две години , но да го кривиш Заев за распадот на Вардар е смешно ...

Па гледај вчера Самс изјавува пред медиуми вика за каков крај зборите и наредна година идеме по пехар , а до вчера збореше готово се повлекувам немам пари, многу добро ги знам работите а верувам тука и повеќето ..распадот на Самс е бидејки падна Вмро и секнаа парите све друго е пропаганда на Вмро .

Проблемот е што 98% од тие таму вчера и овие тука на форумов не знаат кој го "уништува" клубот.
Клубот е играчка на Самс, и тие што го поставија (далеку од некој наш), де вложувам, де се откажувам, де 3000 карта за Фенербахче, па опет поново.

Самс е едно во право, тоа дека е во загуба од тоа што вложува (од љубов не вложуваше), сега треба да се најдат 3-4ца да ја поделат загубата, зашто додека другите клубови имаа силни спонзори, ние ги имавме Здравје Радово и Стоби флипс што даваа урда и кикирики, не се гради така иднина и одржлив клуб.

Никој не е глуп да си носи минус бодови кога еве вака може да се фали дека платил чартер:tapp:.

Ziak 92 @
Народот може и има право да биде лут на Сдсм и нивната срања што ги направија овие две години , но да го кривиш Заев за распадот на Вардар е смешно ...

Па гледај вчера Самс изјавува пред медиуми вика за каков крај зборите и наредна година идеме по пехар , а до вчера збореше готово се повлекувам немам пари, многу добро ги знам работите а верувам тука и повеќето ..распадот на Самс е бидејки падна Вмро и секнаа парите све друго е пропаганда на Вмро .
Битката на актуелната власт по формирањето на владата против актуелната опозиција почна со Вардар, директно со Самсоненко, а потоа со се што е поврзано со него почнувајќи од клубот, играчи, навивачи...Тогаш на почетокот не беше видливо затоа што ЛШ освои Вардар на 2 дена по формирањето на владата, но во наредните 2 години се што напишав во постот погоре се е видливо и точно. Заев не го спомнав никаде, но тој е главата на моменталната власт, а дека нема удел во атаците кон се што е поврзано со клубот не би се сложил. Хиерархиски во секој ешалон надолу секој учествувал и затоа има гнев кон нив...

Поентата ми беше за причината за поделбата...причините ги напишав во постот. Тоа што се насочени кон оваа власт не ги прави ВМРО. И тие да ги имаа направено наведените работи немаше да бидат изоставени.

Последно уредено:
Ziak 92 @

Да Самсоненко пропаѓа пошто ВМРО му дозволи да пере руски кеш преку Вардар. Со сегашнава власт не се договорија плус имаат притисок да се избрка секое руско влијание плус на сдс не им одговара медиум кој го обединува народот а Вардар е баш тоа. Може да негираш но на сдс му одговара само силен твитер и ништо друго, амеби, роботи, народ без сопствено мислење кој слепо ќе ја слушаа северџанската власт. Ете види твитероѕ е пуштен на најјако, не им смета нив навивањето нив им смета обединувањето и непослушноста на северџанскиот народ. Приказните дека Мукаетов ќе го превземе се смешни зашто он е директен опонент со Самсоненко, и се додека Русинот е на чело, Мики ќе прави опструкција на Вардар.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

тмосферата реално не беше само навивачка , се пееше ајде Заев пуши го к*урот .. исто и за Шилегов , дури и за Павле ајде Павле дај една заедно да шмркаме :pos::icon_lol:.. се осеќав како да сум на митинг на Вмро ..

За ова никогаш Северна секогаш Македонија ок подржувам и јас нормално нека се пее , ама сум отишол да пеам за Вардар не за Заев глупости .. јас не сум ни Вмро ни Сдсм али ова требаше да бидат песни за Вардар ..
Тогаш не требит да пејат ни за Шкендија, ако Комити пеат песна против некого значит ИМАТ причина, во случајов добро позаната.

Шилегоф застанат под некои шипки таму, ваљда од тоа конструкцијата од така наречената - бина, трепка, фацата кисела. Дефиниција за посран голуб.
Не му беше ни најмалце сеедно. Башка штом го спомнеа град Скопје сите свиреа. Mу ги измочаа тие 100.000 еур шо ги дал.
Реално, нишо лошо не напраија ама не ги сака народ бре :D.

На страна тоа што организиацијата беше лоша, слаб и монотон избор на песни, без водител т.е. Стојанче беше водител, немаше ни огномет или нешо слично. Требаше да има некој бенд ко Next Timе, многу ќе ја кренеше атмосферата, али Шилегоф и сдс попрво отров би испиле отколку тоа да го дозволат.

Реално ги посраа. Неам друг соодветен збор. Народ им се посра у уста на отворена сцена. Кај и да се свртиш секој кадар, секоја камера сонцето од Вергина, секој втор збор Македонија. Земале и играчите викаат урлаат Македонија. Карачич се умотал у знаме од Вергина од глава до пети.

Абе ќе си умрат од мука

@mkgunner линк чекаме од Арена :D

Ако најде и некој друг од цела прослава нека постави.

Hahaha sto bidnalo kaj zaev,go vidovte li poslednoto story na rkvardar na insta.Nesto gleb stanuva i od tamu marko sedi sedi,site u sako samo on so kosula.So e rabotava nekoja plus informacija imate li :D

Шилегов вчера беше гостин мислам во Канал 5 на вести, попладне и рече дека нема да се качува никој политичар на бина, дека ова е спортска прослава и дека не им е место на политичари таму.

@mkgunner линк чекаме од Арена :D

Ако најде и некој друг од цела прослава нека постави.
Без гајле до вечер тука е, немав време да едитирам па на неколку места има пауза од по 2-3 секунди. Ќе ставам линк после 8 саат, на работа сум а ги оставив да се аплоадираат и пречекот и финалето од преносите на Арена. Ако некој го снимил полуфиналето нека го постави

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

дека ова е спортска прослава и дека не им е место на политичари таму.
The Vasilj is strong in this one :D Се ќе беше поубаво да не се истрчаа и тој и скакулецон на батерии Стево со „нашиот плоштад“ и „земјата“. Ракометариве може не ги коментираат ваквиве работи ама се следат, си имаат и тие акаунти на социјалните мрежи.

Шилегов е може неспособен да води град како Скопје , ама вчера стави на седница и градот го плати чартерот да дојде во убаво време навечер и да има многу народ , иначе ке дојдеа во 23.55 по редовен лет и ке беше лошо ..
Памтам Коце праеше прослава на 45 степени у сред работен термин 13 часот и 5 пати полоша прослава , ама за тоа слабо зборите :)
Не бранам никој ама плукањево за вчера е претерано , не беше толку лошо колку и дае Шилегов непожелен ..

Памтам Коце праеше прослава на 45 степени у сред работен термин 13 часот , ама за тоа слабо зборите :)
И тоа беше подеднакво плукано, не извртувај.

Што се заштеди со чартеров, пола саат, не ме зезај, единствена добра страна е како што кажа вчера еден член, тие пари Шилегов можеше во кафана да ги фукне, вака барем видовме каде отидоа. Глава на гилотина ставам дека ракометарите да седеа до 3 сабајле и народот ќе седеше со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom