MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Ослабнаа во ватерполо,барем во машка конкуренција.За жените не знам.Србија газат кај ќе стигнат.Посебно ватерполо , национален спорт им е .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ослабнаа во ватерполо,барем во машка конкуренција.За жените не знам.Србија газат кај ќе стигнат.Посебно ватерполо , национален спорт им е .
Ослабнаа во ватерполо,барем во машка конкуренција.За жените не знам.Србија газат кај ќе стигнат.
Чекај приоритетната продажба е уште, си пишува на сајтотДали има уште карти или се распродадени??[DOUBLEPOST=1460106676][/DOUBLEPOST]Дали има уште карти или се распродадени??
Линкче од распоредот?Туку како можеше да сум олкавав малер бе. Да се погоди Вардар да игра во Охрид баш прво коло кога најверојатно нема да сум слободен и да можам да одам да гледам?
http://sportmedia.mk/rakomet/domashna-liga/titulata-povtorno-kje-se-reshava-vo-avtokomandaЛинкче од распоредот?
Иначе тие што немаат сезонски да знаете дека многу тешко ќе биде за карти, доаѓаат некој луѓе и земаат по 10 карти ни сезонски покажуваат, ништо.