Фан клуб - РК Вардар

Ослабнаа во ватерполо,барем во машка конкуренција.За жените не знам.Србија газат кај ќе стигнат.

Олимпијадата ќе биде вистински тест за Србија , малер ги тера , а Унгарциве баш на олимписки игри се во форма .

Леле како на неколку пати зезнаа судите ама и кометаторите врв еј и сега фудалерите на Вардар ова ракометарите .

На натпреварот помеѓу Загреб - Мешков, Велко Марковски го нарекоа Велко Маркович.....:facepalm:

На Вардар му фале играч ѕвезда од типот на Карабтиц,Лазаров,Хансен , немаат човек кој ќе повлече у клучни моментти

Дали има уште карти или се распродадени??[DOUBLEPOST=1460106676][/DOUBLEPOST]Дали има уште карти или се распродадени??

Дали има уште карти или се распродадени??[DOUBLEPOST=1460106676][/DOUBLEPOST]Дали има уште карти или се распродадени??
Чекај приоритетната продажба е уште, си пишува на сајтот

Иначе тие што немаат сезонски да знаете дека многу тешко ќе биде за карти, доаѓаат некој луѓе и земаат по 10 карти ни сезонски покажуваат, ништо.

Туку како можеше да сум олкавав малер бе. Да се погоди Вардар да игра во Охрид баш прво коло кога најверојатно нема да сум слободен и да можам да одам да гледам?

Туку како можеше да сум олкавав малер бе. Да се погоди Вардар да игра во Охрид баш прво коло кога најверојатно нема да сум слободен и да можам да одам да гледам?
Линкче од распоредот?

Иначе тие што немаат сезонски да знаете дека многу тешко ќе биде за карти, доаѓаат некој луѓе и земаат по 10 карти ни сезонски покажуваат, ништо.

Каде ова? Пред сала по нарачка карти им делат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom