Неколку причини да се вратиме под турско ропство

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
FortunE напиша:
81. На сите мажи ќе им бидат "кабриолети".
Еј, не. Ако се враќаме под Турците, не значи дека треба и да се муслиманизираме.

А тебе така да не ти одговара? Сеа една тема во Љубов и Секс ќе ти отворам!!!

spooky напиша:
Еј, не. Ако се враќаме под Турците, не значи дека треба и да се муслиманизираме.

А тебе така да не ти одговара? Сеа една тема во Љубов и Секс ќе ти отворам!!!
нема да се муслиманизирате де! само онака од ќејф ќе има сечење кожичка:pos: а нема мене зошто да ми одговара, та бил та не бил - такво си е такво:icon_lol:

Е па извини, ама не знам некој од ќеф да си го потсекол !!!

ама ќе се сменат времињата!:))))) Леле како ме нападна, ќе си помислам дека само од муабет како да си стиснал заби од болка:)

83. Со кафето ќе ни носеа наргиле.

84. Ќе имавме знаме со месечинка и срп за пченицата
85.Тутунот во Прилеп ке идеше ко луд

86. Zenite ke bea stokmeni po amami, nemashe da pokazuvaat seksualni frustracii i iznudeni kabrioletni zelbi :pos:

spooky напиша:
Е па извини, ама не знам некој од ќеф да си го потсекол !!!

Кај да е ја ќе го праам тоа. Само да соберам муда и време.

Озбилно. Најозбилно.

FortunE напиша:
ама ќе се сменат времињата!:))))) Леле како ме нападна, ќе си помислам дека само од муабет како да си стиснал заби од болка:)

Напаѓам одма. Нема пардон. Секој обид за загрозување, дестабилизација и дезинтеграција на мојата машка гордост не останува неказнет, па нека е и уште петсто години турско.

Офчар друже, свака част. Само од помисла на такво светогрдие осеќам штрецање во слабини и блага вртоглавица.

spooky напиша:
Напаѓам одма. Нема пардон. Секој обид за загрозување, дестабилизација и дезинтеграција на мојата машка гордост не останува неказнет, па нека е и уште петсто години турско.

Офчар друже, свака част. Само од помисла на такво светогрдие осеќам штрецање во слабини и блага вртоглавица.
Иди на Здравје. Има нова тема Сунет :) Ова за сите важи. Држете се до туркоинтеграцијата :)

П.С.
Ме запнаја турците по ирц. Вакви добивам цел ден :)
RiCa^^ says: merhaba #eSinti kanal genelinde sohbet etmeyi sevenler iзin seviyeli insanlar arasэn da seviyeli sohbetin tek adresi #eSinti lьtfen gelin piţman olmayacaksэnэz

Велики Везир гледа

Заборавивте ќе имаме РАКЕТи, ова џамии на секој чекор (демек сега се малку) и плус Битола ќе беше главен град на покраината...МКД

Офчар напиша:
Кај да е ја ќе го праам тоа. Само да соберам муда и време.

Озбилно. Најозбилно.

Идеме заедно??!!!! Велат боли едно недела дена, ама послем си фраер, нема урда веќе, не мора да ги мијаме секојден, може и еднаш неделно, дур да ни засмрдат.

Aceva напиша:
29. Дизниленд во Битола - кај куќата на Ататурк
Веќе е !!!

spooky напиша:
65. Битола пак ќе биде Конзулски град

И тоа сме !!! (Велика Британија, Русија, Франција, Турција<---- ќе немаше тогаш, Словенски, Австриски, Романски, и сеа Грчки мислам сите ги набројв).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom