Фармерки и панталони

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
pretezno kupuvam vo Ramsore,potocno Extyn,Motivi i Calliope,Phard,Teranova ponekad idam i do Biser i u Bunjakovec ama najkvalitetni definitivno ima u Movivi a i u Evroazija ima jaki modelcinja :icon_lol:

Maglia9505+jeans9395%20Retro%20DR.jpg

10.JPG

9100.jpg

JE0015_F.jpg

TS0040_555.jpg

arton218.jpg

Ја некако многу тешко си наоѓам фармерки што ми праат мерак.Затоа што, сакам да ми се малце спуштени а доле да не се широки(ногавиците, нејќам ѕвонарки).Вчера бев у Енерџи(има фармерки по 2000 денара све е на 50%) и не си најдов фармерки зашто сите модели им се широки доле.Идете у Биг Стар има добар избора а пар фармерки е 1,700 денара.Еве што ми се свиѓа:

ci0000.jpg

z507.jpg

161661.jpg
Сите овие модели се ТОП само малце пошироки јас си ги купувам и доле ги носам со широко патиче.

betogrozdanov45 напиша:
Ја некако многу тешко си наоѓам фармерки што ми праат мерак.Затоа што, сакам да ми се малце спуштени а доле да не се широки(ногавиците, нејќам ѕвонарки).Вчера бев у Енерџи(има фармерки по 2000 денара све е на 50%) и не си најдов фармерки зашто сите модели им се широки доле.Идете у Биг Стар има добар избора а пар фармерки е 1,700 денара.Еве што ми се свиѓа:

ci0000.jpg

z507.jpg

161661.jpg
Сите овие модели се ТОП само малце пошироки јас си ги купувам и доле ги носам со широко патиче.

sve ok ali ja sum od sr...:(

JP-dneck-10.jpg

Неможам да најдам подобра слика ама колку ми се свигаат панталониве неам коментар

ThA-BiTcH напиша:
што ?
и ај кажи какви фармерки сакаш?

Ваљда дека у ср нема Енерџи или Биг Стар:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ама у Струмица има струмичанки, така ли е струмичанец???:kez:

Najvise postuem Diesel i Replay ... definitivno za mene najbolja farmerica

A sto seodnesuva do pantalona ... kupuem striktno od Bitsiani (najbolji se kaj nas)

womens_boot_back.jpg

wrangler_jade263_8688front_l_02copy.jpg

вакви слични, со широки патики или со стартки. јеа.

Поштуем повеке фармерици отколку панталони...не ми е битна марка битна работа ми е квалитетот да го сетам под прсти и бојата на тексасот и секогаш купувам фармерки комлет со палто од ист тексас... :)

Најубави модели на фармерки има во Манго и Фард.Баш се мој стил,иако во Манго се малце по интересни и предизвикувачки.У фард се класика онака за секој ден:wub:

betogrozdanov45 напиша:
Ваљда дека у ср нема Енерџи или Биг Стар:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ама у Струмица има струмичанки, така ли е струмичанец???:kez:

abe za strumicanki so ima ima:je:

Ima big star ali mnogu zastareni modeli se.
Ima i replay i diesel ali da dadam 8000 za farmerki...:ija:
bi dadel do kaj 3-4000 ama 8?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom