Фармерки и панталони

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
V251462.jpg

V250258.jpg

V250251.jpg

V252103.jpg

V250254.jpg

V250250.jpg

Јас од фармерки ги признавав само оние од Шутекс, ама не постои веќе :(

Сега редовно купувам во Еко шопинг центар и Шутка.

Таму ги има истите (не)оригинални модели како и во ГТЦ, само со двојно (па и тројно) пониски цени.

Neznam shto priznavam, samo replay i diesel mi stojat; t.e. samo vo niv vlagam :(

VeGaS напиша:
gi plakjam diesel farmerkite po $150 - $200 ali se isplati!

Diesel prodavnicata vo Fashion Show e prilicno skapa,istite modeli kaj nas se so poniski ceni. Mene mnogu mi se dopagja jeansot vo Aberkrombie&Fitcher. Inaku kaj nas si kupuvam Replay i sum dosta zadovolen.

fsreplay напиша:
Diesel prodavnicata vo Fashion Show e prilicno skapa,istite modeli kaj nas se so poniski ceni. Mene mnogu mi se dopagja jeansot vo Aberkrombie&Fitcher. Inaku kaj nas si kupuvam Replay i sum dosta zadovolen.
Толку си задоволен што дури и јузерот ти е „replay“. :cuc::icon_lol:

fsreplay напиша:

Abercrombie & Fitch

Mene pa ic ne mi praat keif. Nabieni ceni, baska uniformi, ko shto na vremeto kaj nas bea Levi's vo USA se Abercrombie, ko vojska e mladinava - uste po eden slem im fali, koj primat vo posledno vreme mi stoi deka ke go zeme Puma :(

купувам на diesel i replay пресудно ми е да имаат интересни џебови позади

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom