Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Имам сменето еднаш напојување,сега е 800 ватно барем така пишува.Старото беше 400 ватно ама изгоре од играње игри.
Благодарам на информацијата
И да не е 800W real power, би ја издржал скоро секоја графичка што можеш на старо да ја најдеш за тие пари (околу 1000 ден.), така што не би требало да претставува проблем.

еј ако сака некој да ми предложи графичка од 2000 до 3000 денари? фала однапред.

еј ако сака некој да ми предложи графичка од 2000 до 3000 денари? фала однапред.
Зa тие пaри јaс те сoветувaм нa стaрo дa си купиш, бидејќи нa нoвo зa тие пaри имa сaмo шлaјм кaрти.

Зa тие пaри јaс те сoветувaм нa стaрo дa си купиш, бидејќи нa нoвo зa тие пaри имa сaмo шлaјм кaрти.
одприлика не знам која графичка да ја барам на старо, би барал ама не знам која графичка ако можеш да предложиш некоја?

одприлика не знам која графичка да ја барам на старо, би барал ама не знам која графичка ако можеш да предложиш некоја?

Овој ако може да ти спушти цена http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1849620

Друго на старо што видов за 2-3k или не вредеше или беше продадено

хм разгледував нешто на реклама5 и пазар3 има графички за таа цена што вршат работа барем за мене, инаку фала на помошта многу ми помогна, имам фалш графичка купена од alliexpress ми прави мешања на бои и сакам да ја заменам графичката.

хм разгледував нешто на реклама5 и пазар3 има графички за таа цена што вршат работа барем за мене, инаку фала на помошта многу ми помогна, имам фалш графичка купена од alliexpress ми прави мешања на бои и сакам да ја заменам графичката.
Не гледaј нa пaзaр3 или реклaмa5, прoвери нa фoрумoт нa it.mk, тaму имaш сигурни прoдaвaчи.

ок ама изгледа најдов графичка гтс 250 за 1000 и нешто денари така да таа ќе ја земам.

zdravo dali grafickata od sapphire radeon R7 360 2gb gdr5 e dobra za igri

препорачајте некоја до 6-7000 ден. да можи игри да се играат барем до 2013 и оние нашо не бараат многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom