Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ко што ти кажа Шедоу, графичката ти е интегрирана што значи користи за да ти даде слика на мониторот. Повеќе ти се исплати да собереш кеш да земеш се на ново него да вложуваш во компоненти зошто мислам дека матичната ти е АГП, а рамот ќе да ти е ддр1. Така да не фрлај пари, собери и купи си нова машина ако имаш потреба.
Планирав да зеаМ нов пц али изглеа за роденден :pos2:
ако зиам асален ке си зеам Алиенвер како идат цените??
НАЈОЗБИЛЕН СУМ!

аууу...и јас имам иста...256 ддр2...нишо, стара е ,мнооогууу...само постари игри може да играш...слаба е...

интегрирана значи прикачена на матичната,колку слика на монитор да покаже, и солитаре карти да можеш...и кантерче се на LOW можеби ке може...

кај мене сите игри ги фаќа и најновите gta4,call of duty 4 и се игра без проблем:toe:

Ме измори таа HD3650... 2 дена не можев да најдам драјвери за Vista и 7, па морав на XP да се вратам... ATi, DirectX 10 my ass...

My recommendation, за тие што сеуште имаат AGP, не се замарајте со зимање нови графички, ако ви откаже моменталната, одморете се од компјутер некое време. :smir:

кај мене сите игри ги фаќа и најновите gta4,call of duty 4 и се игра без проблем:toe:

gta4 се на low со 5 fps :)
Не заебавај стара е и слаба таа графичка.

Планирав да зеаМ нов пц али изглеа за роденден :pos2:
ако зиам асален ке си зеам Алиенвер како идат цените??
НАЈОЗБИЛЕН СУМ!

Alienware ќе треба од страна некаде да го земаш. http://www.alienware.com/ еве ти го официјалниот сајт, ако нема цени внатре сигурно има некаде кај што ќе те посочи на сајтови од официјални продавачи на нив. Само биди спремен да фрлиш МНОГУ пари :)

преку к*ац од канта компјутериве ОД ЕКО материал што Ку*АЦ ако се еко јас сакам квалитет а не еко материал :uvo:

преку к*ац од канта компјутериве ОД ЕКО материал што Ку*АЦ ако се еко јас сакам квалитет а не еко материал :uvo:

Можеш да склопиш конфигурација каква што ТИ сакаш со делови какви што ТИ сакаш од добар дилер (не АМЦ/НИКО/Ривер) и да си составиш супер конфигурација без да ги плаќаш тие екстра пари за бренд и лиценциран софтвер :)

Ејлиен вер = дизајн ако ти се дава пари за дизајн/изглед тогаш
господ нека ти е на помош :pos2: можеш да си направиш
исто толку јака конфигурација за двојно/тројно помала
цена само што нема да има ејлиен на кукиштето,мониторот
и слично.

Луѓе, препорачајте некоја графичка 6-8к да биде некаде цената по можност.
толку ми се трошат, поише не би дал, па макар и милиони да иам.

Моментално има 9400ГТ-1гб, ама и помина времето.

GTS 250,9800GTX,4850HD Нешто од овие 3

Ова да го залепиме, да го направиме стики, да го ставиме на главна, да го конвертираме за и на конзоли да фаќа... и пак нема да доловиме што глупост тресна :)

Така иде зборот ! Неможам една игра да играм гледај таму горе графичка!
Ке си купам јак копјутер не овој на сред игра ми вика графичката нема доволно незнамтишто за да ја издржи играта баш ако ми се пјави пак ке напраам скриншут :pipi:

Колку пари толку музика :helou:

Така иде зборот ! Неможам една игра да играм гледај таму горе графичка!
Ке си купам јак копјутер не овој на сред игра ми вика графичката нема доволно незнамтишто за да ја издржи играта баш ако ми се пјави пак ке напраам скриншут :pipi:

Tи вика немаш доволно виртуелна меморија, ти се појавува извичник доле десно кај саатот, и тоа ти е од недоволно РАМ меморија.

MSI_X295GTX.jpg

Моментално најдобра графичка карта на македонскиот пазар

MS-N295GTX-M2D1792
NVIDIA N285GTX-T2D1G-OC, GeForce N285,Dx10, 1024 MB DDR3, 680MHz/1250MHz, 512bit,PCI Express 2.0, TV Out, Dual DVI, SLI,HDCP,HDTV-Ready, FAN, game Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas

Цена 21. 700 денара

MSI_X295GTX.jpg

Моментално најдобра графичка карта на македонскиот пазар

MS-N295GTX-M2D1792
NVIDIA N285GTX-T2D1G-OC, GeForce N285,Dx10, 1024 MB DDR3, 680MHz/1250MHz, 512bit,PCI Express 2.0, TV Out, Dual DVI, SLI,HDCP,HDTV-Ready, FAN, game Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas

Цена 21. 700 денара

Оваа е најдобрата графичка на сите пазари во цел свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom