KeleS
insolitus res
@ Extream
пс: Другари гледам на некој ценовници рамот од 1gb ddr2 800mhz 1200 ден. ????
Со бе толку скапо,кај мене е 750ден.![]()
Јовче кажи каде е кај тебе одма да порачам 40 прачки

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ Extream
пс: Другари гледам на некој ценовници рамот од 1gb ddr2 800mhz 1200 ден. ????
Со бе толку скапо,кај мене е 750ден.![]()
Јовче кажи каде е кај тебе одма да порачам 40 прачки![]()
![]()
Не вреди да улагаш у таа машина.
Продај ја додај некои 200 евра и земи си нешто поасаално од тоа што го имаш сега.
Која е најдобрата графичка карта што можам да ја ставам на оваа матична плоча: Аsus P5VD2-X? Патем, мислам дека може само AGP графички на оваа матична плоча, моментално имам Nvidia 7300 LE.
Aj preporaka za dobra graficka do kaj 150 euro, sega imam 8600 gt ama ne pravi kef
Гледај .. за посилна од то невидливата која ја имаш ке потрошиш и онака 50 е ... Нема смисла ... Или продавај и купвај нов ... или чувај дури не подсобериш пара
Епа за околу 150 евра барај некоја HD 4870 или GTX260+
Не ке биде лошо да прочиташ малку по tech форумите дека во играта Batman: Arkham Asylum која патем е оптимизирана за nVidia карти дава подобри резултати со карта од ATI.Не е баш така , nVIDIA имаат нешто што ати сеуште го немаат , АТИ немаат подршка ни за ОпенЦЛ ни за Физикс , и тоа е нешто , а на новата nVIDIA картица викаат дека ке има подршка за c++ , што не е мала работа , кој разбира.
затоа почекајте , АТИ картиците немаат каде да бегаат![]()
Не ке биде лошо да прочиташ малку по tech форумите дека во играта Batman: Arkham Asylum која патем е оптимизирана за nVidia карти дава подобри резултати со карта од ATI.