НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се заебеме, ама ако ни стават вето тогаш не треба да ја запалат...ТРЕБА ЕДЕН ТОН ТНТ ДА ФРЛИМЕ КОН НЕА....И едно чкорче....
Ако стават вето, само ќе ни направат услуга.

Ако добиеме условна одложена покана сметај дека го имаме нае*ано.
Ќе имаме рок, да усогласиме ставот со Грција, и тогаш Грција е главниот играч. Тие не губат ништо ако не се усогласи ставот за името, ние ја губиме поканата. Грција нема да стави вето, а ние нема да исполниме услови, ако не ставиме име кое им одговара на грците. Најлошото сценарио.

Ацид ти знеаш нешто што ние не знаеме..па сподели со нас...

Престанете да ширите само песимизам..Ацид е во право...Не верувам во ништо ако не е официјално...Така да оладете малку, сами си ја кобите судбината...Ејјјј освестете се

Барање за прием во ООН под името Република Македонија, и откажување на преговорите затоа што гомнава, ја прекршија времената спогодба под референцата.

Поставување на барање за имотите, барање оштета со камата за ембаргото, враќање на бегалците, ......

Ako ne neka se kine FYROM dogovorot... ajde samo neka stavat veto.

Nema da se kine dogovorot FYROM. SDSM se grcki-srpski trojanski konj vo Makedonija. Sakaa da go smentat imeto i otkako Grcija rece deka ne i odgovara predlogot RM [Skopje] i znaejki deka ke ima veto. Sega ke iscenira SDSM kako da ne doutepa poveke i da ne zakaci za Srbija, osven ako narodot ne se opameti i ne gi bojkotira na izborite.

Ова сега излезе на Кирилица...
Висок американски дипломат кој сака да остане анонимен изјави дека ниту една одлука не е конечна. Единствен проблем со кој се соочува Македонија е под кое име ќе биде примена...
Верно е ова..!?

Нема звук пере, имаше сеа нема.

Барање за прием во ООН под името Република Македонија, и откажување на преговорите затоа што гомнава, ја прекршија времената спогодба под референцата.

Поставување на барање за имотите, барање оштета со камата за ембаргото, враќање на бегалците, ......

Koj ke go bara toa? Nepsposobnion Milososki ili pak luzeron bc & SDSMovska kompanija? Pa tie prvi se bunat sto se narekuvame Makedonija.

Ова сега излезе на Кирилица...
Висок американски дипломат кој сака да остане анонимен изјави дека ниту една одлука не е конечна. Единствен проблем со кој се соочува Македонија е под кое име ќе биде примена...
Верно е ова..!?

Se ke bide jasno UTRE ili v sabota.

Deneska, samo spekulacii ke slusame.

Ако стават вето, само ќе ни направат услуга.

Ако добиеме условна одложена покана сметај дека го имаме нае*ано.
Ќе имаме рок, да усогласиме ставот со Грција, и тогаш Грција е главниот играч. Тие не губат ништо ако не се усогласи ставот за името, ние ја губиме поканата. Грција нема да стави вето, а ние нема да исполниме услови, ако не ставиме име кое им одговара на грците. Најлошото сценарио.

А не е поубаво и НАТО и зачувано име?(остај тие што кажуваат медиумите, висока политика е тоа, се е можно:wink:)ОПТИМИЗАМ МАЛКУ ТРЕБА...Верувам....Не треба ништо повеќе, само Џорџо Буш да притегни, не само на збор...Вчерашната негова изјава дека ќе има три покани, нема сам себеси да се погази...Само нашиве да не попуштат, добри се досега....Сепак доколку би биле ставени да одлучуваме меѓу името и НАТО, нормално ИМЕТО е на ПРВО МЕСТО!Грцине ова им е ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА ПРИТИСОК...Ако влезиме во НАТО, МОЖАТ ДА СЕ СЛИКААТ ПОСЛЕ!

btw Зошто вчера хеленине сакале да изменат некој статус на НАТО со кој новите членки не би имале онолку моќ колку старите?Се плашат МАКЕДОНИЈА ДА НЕ БИДИ ПРИМЕНА ВО НАТО...Ете тоа..И да изгубат се...И дајте малку оптимизам, нашиве медиуми од влакно ортомата ја прават, и chill малку, се ќе биде во ред...Верувам дека барем овај пат ќе биде единствениот во историјата каде судбината нема да си поигра со Македонија....Почит МАКЕДОНЦИ, стискајте палци.....

НАТО НАТО црно злато
баш би сакал ти
секој чесен Македонец
да се на тр ти

НАТО НАТО дали ти е јасно
дека играње со нервите на македонците
е многу многу
опасно

Сакаме мир, што го шитка НАТО
ама не го даваме името
ни за едно на светов
злато.

:naaa:

А не е поубаво и НАТО и зачувано име?(остај тие што кажуваат медиумите, висока политика е тоа, се е можно:wink:)ОПТИМИЗАМ МАЛКУ ТРЕБА...Верувам....Не треба ништо повеќе, само Џорџо Буш да притегни, не само на збор...Вчерашната негова изјава дека ќе има три покани, нема сам себеси да се погази...Само нашиве да не попуштат, добри се досега....Сепак доколку би биле ставени да одлучуваме меѓу името и НАТО, нормално ИМЕТО е на ПРВО МЕСТО!Грцине ова им е ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА ПРИТИСОК...Ако влезиме во НАТО, МОЖАТ ДА СЕ СЛИКААТ ПОСЛЕ!

btw Зошто вчера хеленине сакале да изменат некој статус на НАТО со кој новите членки не би имале онолку моќ колку старите?Се плашат МАКЕДОНИЈА ДА НЕ БИДИ ПРИМЕНА ВО НАТО...Ете тоа..И да изгубат се...И дајте малку оптимизам, нашиве медиуми од влакно ортомата ја прават, и chill малку, се ќе биде во ред...Верувам дека барем овај пат ќе биде единствениот во историјата каде судбината нема да си поигра со Македонија....Почит МАКЕДОНЦИ, стискајте палци.....

Bush pritiska, za da ne ispadne slabak pred ocite na megjunarodnata zaednica. Ako Grcija ostane tvrda, togas ovaa godina ke ja imame podrskata od USA vo Sovetot za Bezbednost da se nareceme R. Macedonia, no, nasiot srpsko-grcki trojanski konj, tnr. SDS ke nastojuva da si ostaneme FYROM. Slusajte mi go zborot. Tie istite 1993 g. idea po svetot i kazuvaa deka ne sme Makedonci, deka ne treba da se vikame Makedonija itn.

Ајде Буш!!! Малце нека ги сардиса гомнава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom