Ако може некој да ми објасни

• Креатор на темата Креатор на темата isabelle
  • Време на започнување Време на започнување
Skrivena kamera

O kamera! A mu vidish kuchi na teljevizor?
Obicno se desava web kamerata da ne ti raboti ako imas TV tuner nekad instalirano. Koga sakas da ja uklucis kamerata, programot bara video capture drajveri i gi naogja onie sto ne se za kamerata. Ja taka porano uklucuvam kamera i mesto mene da me ima, idese zadnjiot kanal sto sum go gleal na tunerot.
1051900.wt.gif

не е тоа, ама и тоа се случува.

cccc Acid bre... treta temicka mi e u XP a kako napravi ti ko da ja go isflodav cel forum so tehnicki win problemi ... ako ako , glea gospod!!
;)
inace do drugite.. dostate so kritika upatena kon mene :) Ko prvo, ja delam masinata so nekogo i zatoa za nekoi stvari nemam dovolno uvid, a od druga strana formatiranja i sl. premnogu mi se rizicni sto pak da bese masinata samo moja onda - ic ne mi e gajle.

Kan-tata sto se mene tice, brisete ja kolku sakate ! ha ha Kan cenzuriran si.

Macedalien?? namesto da siris propaganda i nespokoj medju naselenieto daj stavi se po imejli i spasuvaj ja mojava galloise machine.. en fait poubelle ;)

DimitarC , eve sega pogledav i gleam tvojot imejl se dzankosal, konkretno otisol u junk folder.. no ne sum denovive vrz kompjuterot (toj) taka da.. ako se nacekame za nekoj den onda ke gi primenam tvoite upatstva.

i da, imam tv u kompjutero ! cak i edno programce uz toa sto moze da ti "snima"emisija i sl.

AJ pa pozdrav dragi drugarcinja *

Сите камери освен logitech се ѓубре, може да има милион причини.

DimitarC mi ja krevash kiselinata. Ako sakash da pomognes i im kazesh na lugjeto kazi im zatoa e temata otvorena, ako ima nekoj drug ist problem naknadno da cita. A 'ako ne te prasale' i ostali 'jas se znam samo podmitete mi se' se tolku frapantno smesno da ko shto rekov - mi idesh na nervi. Na sekoja tema toa pa toa - te "znam ama me mrzi da ti objasnuvam; znam ama aj prati mi mail pa moze ke ti kazam; ne e toa (ama ne vi kazuvam shto e); eh kolku e ednostavno ama mora da me prasate" -- jali objasni im na onie koi prashuvaat ako znaes jali ne trosi prostor. Ova najdobro namerno, nemoj da si mi skoknal sea -- poso ke se sobiraat ljuspi.

p.s. A ako si tolku zivo zagreben sekoj individualno da ti prakja mail i da te moli, imash tamu oglasi.kajgana.com pa udri si edna reklama, pa neka te plakjaat i neka te molat - ovde sovetite se besplatni od onie koi znaat i sakaat da spodelat i pomognat, za onie koi neznaat.

yin yang, не е се до фирмата. Точно е дека СИТЕ камери се ѓубре за оној кој се понаша со компјутерот како со ѓубре. Ај кај мене нека направи проблем, ноу нејм камера имам!

isabelle гледам тројца пробале да ми пратат ПМ ама не им стигнала дека ми бил пун фолдерот. Ако си една од нив, ај да контактираме преку меил, дека овде можат пак да се десат такви ствари

Димитарц, или опрај се или не знам, ми се крева коса на глава. Нека пишат тука, а ти тука и објасни. Или ќе се понашаме како височества ваша пресветлости?
Може и некој друг кој не е логиран ќе прочита и ќе најде помош, нели?!!

OBDN напиша:
Ova najdobro namerno, nemoj da si mi skoknal sea -- poso ke se sobiraat ljuspi.

Што сакаше да каже авторот во оваа реченица?

Не е тоа битно, нејќам повеќето работи да ги ширам затоа си почитувам ПМ! Нека каже некој што ми пишал пм ако не сум му помогнал! Освен на едно друже за сателитски интернет ме праша нешто, а јас оправдано не можев да му помогнам тогаш, а сега не можам бидејки не ми текнува кој беше. На крај јас овде помагам доброволно и можам да помогнам на кого сакам и ако сакам.

ок, ај претерувате, не знам како да го направам, и не знам ништо друго..бидете поздравени

Коментари на овој пост
Bulshit komentar. Da ne se navredi?

Da!

kan напиша:
ALO OK
USTE EDNAS AKO MI SE IZBRISE NEKOJ POST KE GO HAKIRAM FORUMOT I SITE SAITOVI STO GI NAPRAVILE GAZDITE NA FORUMOT POSTO E OVA DISKRIMINACIA OK JAS NEMA DA SEDAM TUKA I DA TRPAM KAKO SE IZIVIVUVA NEKOI VRZ MENE ZOSTO JAS MISLAM DEKA SME VO OPASNOST OD PTICIOT GRIB A I KE VIDITRE DEKA E SE RELATIVNO ZOSO SITE KE UMREME ZARADI GULABITE OK ALO ACID NE SE IGRAJ MNOGU SUM OPASEN KOA SUM SO DRUGARI ALO KE VIDIS KE TI GO ISKRSIME SVE OK KE SI GO PROVERAM POSTOT VECERVA AKO NE E TUKA MISLI MU JA GOTVOV SI OK CAO
abe koj e momakov be :pos: :pos: dajte mu ban odma

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom