Најјак херој - Modified

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
tifi ti ako praish sange&yasha na mortred idi ubij se...
Inace najak heroj na 11 lvl e Potm so pt i bfly..za 5 sekundi stun ke ti go puknam nosot......
I moze da se kaze i ogre so scepter ;))) Pustash prva i pozz ;) <3

God, ти погоди ме мене со стрела од 2000 ранге, јас ќе ти дозволам да ми го пукнеш носот во живо.

koj saka neka dojde na garena 1vs1 na 11lvl ja ke igram so slardar so pt i so asaylt
rengen_lol mi e nickot na garena

God, ти погоди ме мене со стрела од 2000 ранге, јас ќе ти дозволам да ми го пукнеш носот во живо.
Премногу самоуверен си!Се поштувам кај тебе,свесен сум дека мн разбираш али факт е и дека мн се курчиш:)Мислиш дека си непобедлив!

lol ako mozam za vreme na 4vs5 fight pomegu kripci i sve zivo i divo da pogodam 5 sec stun,ako mozam da pogodam vuk so ulti u senka 5 sec stun,ako mozam da pogodam magina so 5sec stun.I se toa se poftoruva,da ne izleze deka e sreka..zaso da nemozam tebe 1vs1 da te pogodam a ZNAM deka si na reka? Wards ftw?

najak heroj na dota e moon rider zaso koa ke lupne lucent beam i plus kao ke lupne zadnja na 11 lvl so rebra nikoj ne ostanuva ziv ni trol ni kentaur:helou:

KingParty напиша:
Најјак е Spectre со Manta Style Power на Treeds 11lvl!!!
Толку!

Јас ке се стаам со тебе 1 на 1 на Garena!
Nick:Partyruller
стај ме у friends.

:tapp::tapp:
спектре со манта џам ќе свитка

spectrezx3.png

со овај билд бијонд годлајк извајф. за 2 секунди го топам кој сака нека е

djabe se karate nema najak heroj site se jaki ednostavno zavisi do izigranoto .... se razbira deka ima heroi koi nemozat so nekoi drugi no toa ne gi pravi pojaki primer ama fakt e deka za sekoj heroj ima lek

koj ke go tepa troll???... ako na nekoj ne mu se veruva deka troll ne najak neka me pobara na Garena za 1v1 jas troll on koj saka mode -apomnp | nick na Garena: ceki

Sniper пушкарот земав само патиче и со прва Дабл Кил на 1 ЛвЛ напраив!!
а за итеми е Лина!

koj ke go tepa troll???... ako na nekoj ne mu se veruva deka troll ne najak neka me pobara na Garena za 1v1 jas troll on koj saka mode -apomnp | nick na Garena: ceki

Кога сакаш 1в1 дота ти играј со трол.Ја ке земам void.Може? Пиши ми пп да се договориме

Хаха, игравме 1в1 со партирулер, му направив дивине =))

Ceki, ќе играм и со тебе, ајде вечер на пример, биди на македонија дота рум 01 : )

abe tapa ste begate od temata... poentata e znaci najak heroj vo reka 1vs1 na 11 lvl so samo power Treed, i vo ovoj slucaj dzabe e temava poso nema najak ja vi GARANTIRAM za sekoj heroj ne troll ne koj sakas za sekoj ima lek znaci na 11 lvl :)) taka da dzabe praj me muabet:)), a veke ako epten treba da odberam na 11 lvl heroj bi go zemal LION radi 2 stuna i ult :) pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom