Axe

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Kоа више идеш натаму, најдобро е новиот блејдмејл да го напраиш xD
За тие 4 секунди му го враќаш цел дмг шо ти го праи, + спин + ти дмг -.- корне!
Ne korne, ama ic ne korne. Noviot Blademail ama ic ne mu ide na Axe. Ako ne si znael, koga e aktiviran blademail-ot, ova se desava: Neprijatelot te napagja, tvojot armor i vanguardot go namaluvaat damage-ot, blademail mu go vraka namaleniot damage na nerijatelot, pa posle negoviot armor i vanguard ako go ima go namaluva toj namalen damage i na kraj ispagja ti edvaj 30% od damage-ot so ti go napravile vrakas (so ogled deka Axe ima golem armor plus damage block).

Na Axe nikako 2 Vanguard-a. Ja citav matematikata, me mrzi da i pravam copy/paste, ali ne vredi vtoriot Vanguard za tie pari. So istite pari mozete da go kupite GLAVNIOT item za Axe, bez koj ne moze da se izvlece maximum od ovoj heroj. Toa e Dagger.

Пушташ Blademail, он те мава, тој DMG шо го примаш го прима и он, ти многу нормално дека примаш помалце демиџ поради армор шо имаш, а демиџот шо му се враќа на него он не го намалува. ако ти лупне критикал од 1000 демиџ а ти примиш на пример 600 и он прима 600, арморот на тој шо те мава не го намалува тој демиџ.

така да Блејдмеил е многу добро да му го напраиш на Екс као шо кажа GoD.HateUSaLL.

на почеток 2 вангарда па батл фјури

more oti ste budali site 2 vanguardi ne mozhe 2 vanguardi ne e ubavo! i plus site ve gledam sakate da go igrate ovaj heroj KADE E DAGGEROT?!?! Odete nauchete se noobci edni

more oti ste budali site 2 vanguardi ne mozhe 2 vanguardi ne e ubavo! i plus site ve gledam sakate da go igrate ovaj heroj KADE E DAGGEROT?!?! Odete nauchete se noobci edni

A ti se mislis nekoj so mn znaj ili so e fintava? Ne mora da navreduvas nikoj oti neznaj koj kako igra.

Не е убаво? Да не му го крши стилот? Или не му иде бојата на вангардот со обетките?

Не е убаво? Да не му го крши стилот? Или не му иде бојата на вангардот со обетките?

Хаххаха ЕПИК :) не дека не е убаво ама еден е доста па после едно дагерче и тоа е тоа

Пушташ Blademail, он те мава, тој DMG шо го примаш го прима и он, ти многу нормално дека примаш помалце демиџ поради армор шо имаш, а демиџот шо му се враќа на него он не го намалува. ако ти лупне критикал од 1000 демиџ а ти примиш на пример 600 и он прима 600, арморот на тој шо те мава не го намалува тој демиџ.

така да Блејдмеил е многу добро да му го напраиш на Екс као шо кажа GoD.HateUSaLL.

Hehehe Blademail na axe ne ti vredi zosto ti koga go pustis toj nema da te udara '' ako znae da igra '' zatoa vreme on ke si izbega malce i pak ke ti dojde i ke te skrsi !

Ти да избегаш од call... совет кога играте против аксе, кога ќе ве фати со првата која прави да го тепате, не претискајте ништо, ако претикате да бегате од него, секој клик го регистрира како обид за атак, што значи ќе се врти најмногу што е можно.

Ја идам Вангард,Дагер,Блејдмаил,Шива,Асулт -- гг

аксо е најјак со радијанс, худ, манта стајл, јаша, бутс оф травел.... според мене =)

Brat toa dodeka da go sklopis ti treba 1 saat :P

па рече ли јас дека ми треба 5 минути... колку ми треба толку и имам склопено на аксо 2 дивајна за 40 минути така да не треба 1 саат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom