Позајмување облека

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум позајмувала облека од никој....а да позајмам ми се десило понекад ама многу ретко на другарката која увек ми го врака позајменото како што сум и го дала....инаку мислам дека позајмувањето е селско....ако не има и бутици кај што нема толку скапа облека па иди купи си мајке му:tapp:

Паа У Основно коа бев имав другарка шо нонсоп ми зимаше накит .. и коа ќе го побарав ќе ми каеше дека ми го вратила .. Мада иам добар капацитет на памтење и знам дека никад нишо не ми вратила .. Ја никад не зимав .. Знаев секат шо и колку иам на располагање у мојот плакар .. А Сеа у прва пак иам другарка шо сака да комбинира со облеката и нонстоп вика дека нема шо да облече а ја сум имала многу работи шо ги бендисува .. И дадов ланче завчера ... Ми го скина .. А Пред тоа само еднаш го имав носено( Мнг убаво бешеее ) И Од тоаш мислам дека тешко ќе дадам нешто на некого .. :pipi:

Мое не давам туѓо не сакам !(колку сум себична ) :pos2::pos2:

Позајмувам...и давам на други облека пошо стварно се дешава да незнајш шо да искомбинираш па можда некој друг би ја имал то ... ама многу јасно дека го враќам тоа

Само со една другарка :) На другите никогаш не би им дала... Не заслужиле :icon_lol:

не барам и не давам облека,се што ми е потребно имам, ако нешто не испадне за вечерта или за излегувањето одам Какаду 10 метра ми е и секогаш има по нешто што го немам па го купувам веднаш, мислам нема смисла да позајмувам а да давам ни најмалку не сакам.

Ниту земам ниту давам. Оправдувам позајмување на accessories/додатоци (како се вика на македонски?) би позајмил каиш, шал, рачен чесовник,... но никогаш не би позајмил маици, блузи, панталони, чевли. Никој ми нема побарано, но.... ако ми побара не давам. Влав сум и скржав сум :) .
Кај момците позајмувањето облека и не е толку често, Почесто е кај девојките. Сметам дека е во ред да разменуваат ташни, накит, и други таканаречени accessories, но повеќето од девојките што јас ги познавам позајмуваат и што треба и што не треба...

Позајмував додека не ми се појави некоја алергија на кожата , а јас сум многу осетлива кога станува збор за кожа па сега и сестра ми кога носи нешто одма ги перам алиштата така да тоа ми беше памет за друг пат не позајмувам облека!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom