Филмски вести

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
арно си тера серијата...незнам што им треба сеа 4ти дел:toe:

само глумецот го вади филмов од пропаст(кристијан бејл),иначе немам ништо против филмов и едвај чекам да го гледам,ама без шварцернегер не ја бива.

Терминатор нема да биде терминатор без Шварци,ама баш ме интересира што ќе искочи од ова,така да едвај чекам да го гледам

Slavata na Terminator 2 ne moze da nadminata,Schwarzenegger go napravi filmot Terminator popularen a i filmot nego,ne mi se veruva deka ke bide nesto posebno ama aj ke cekame,mozebi ke ne iznenadat so dobri efekti?

Шо ке е тооо?? кога излегвит или излезен е ?

Мислам,и се надевам дека ќе го снима Legendary.Кој друг да го земе овој проект нема да успее да го оствари како нив.

НЕшто како ова изгледа ќе е (Видеото е фан-мејд ама е супер)

П.С НЕ можам да чекам да излезе филмо :vozbud:

Би било закон ако е нешо ко Господар на прстените.. Во секој случај подобро нека биде игран филм отколку анимиран
поздрав:helou:

Би било закон ако е нешо ко Господар на прстените.. Во секој случај подобро нека биде игран филм отколку анимиран
поздрав:helou:
Дека ке е слично на Господарот на Прстените слично ке е само можит да бидит поголема фантазиа и поинтересен.:tv:

Slavata na Terminator 2 ne moze da nadminata,Schwarzenegger go napravi filmot Terminator popularen a i filmot nego,ne mi se veruva deka ke bide nesto posebno ama aj ke cekame,mozebi ke ne iznenadat so dobri efekti?
so efektite ke bide nesto top oti dejstvieto e staveno vo post-apokalipticnota 2018 taka da mislam deka ke ima dobri effekti.
barem spored trailerot

Терминатор нема да биде терминатор без Шварци,ама баш ме интересира што ќе искочи од ова,така да едвај чекам да го гледам
Потполно се согласувам со ова Терминатор без Шварценегер не бива и мислам дека филмов нема да биде толку интересен али ипак во прва можност ке го глеам за да видам како ке изглеа терминатор без шварци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom