Фан Клуб: Алумина

• Креатор на темата Креатор на темата Iron Lion Zion
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
iron lion zion dali si go gledal viktor veljanoski kako igra. daj mi ocenka za negovata igra jas mislam deka podobar odbranben igrac nema vo 2 liga

Da ne vi dojdese Ajredin Bekirovski od SLAVIJA gol nemase da dadete proletva. Ama nisto nema da ja spasi Alumina pa se gledame idna sezona pak vo treta liga:)

konecno pobeda i povtorno tesna 1 0 opstanokot mozi da se kazi deka ce se osigura a za viktor bravos nemase sreka so slobodniot ja skrsi stativata aj ce bidi i to pozz

iron lion zion dali si go gledal viktor veljanoski kako igra. daj mi ocenka za negovata igra jas mislam deka podobar odbranben igrac nema vo 2 liga
Не ја пратам Алумина многу, повеќе тоа ми е по фамилијарна линија, плус има некои деца од кај мене што играат таму, па затоа го отворив топиков.
26 Коло-14/04/2008
Брегалница-Алумина
27 Коло-19/04/2008
Алумина-Маџари Солидарност

Од наредна сезона, 2 МФЛ пак треба да брои 16 клуба, така да 15,16,17 и 18 (илинден кој се откажа), директно испаѓаат, а 14 тим ќе игра бараж меч за опстанок.

ako 2 liga se napravi so 16 ekipi togas ke ispadnat 15,16,17 i 18. kako sto kaza ilinden se otkaza, znaci ostanuvaat uste 3 ekipi da otpadnat. 14 nema da igra baraz, zatoa sto od ovaa sezona pobednicite od site treti ligi ke se napravi mini liga kaj sto ke igraat sekoj so sekogo po ednas na neutralen teren i prvite dve ke idat u vtroa liga.ova bese najaveno uste pred da se znae kolku ekipi ke ostanat, znaci kolku i da ima ekipi naredna sezona, vaka se vleguva u vtora liga

so kogo treba da igra uste alumina do kraj

Е вака кога ќе се избаци некој многу се нервирам.Е ај кажи што е трагедија овде....?:toe:
Чекај мислам.......
*Алумина избегна и опстанок и било каква можност за тоа
*Денес Алумина беше слободна екипа па затоа не играше никаков натпревар во прввенството.
*Алумина е клуб што се бореше да не се посрамоти во лигата поради тоа што играше со многу млади играчи а мене позитивно ме изненади

На крај ти си трагедија:tapp:

Abe site utakmici se namesteni nikoj ne se bori so nikogo se e namesteno

cekaj ako mi kazuvas za namesteni utakmici edinstvena sto redi ekipa vo vtora liga e ekipata na ohrid. gi gledav kaj nas vo prilep so alumina ona bese stram za fudbalot. sudiite 200% potkupeni. utakmicava pocnuva i eden od igracive na alumina pravi start okolu 20 metri od golot i igrac od ohrid od kaj niv pred gol trca i mu odi na golmanot na alumina i go nokautira i sudijata so site sili edvaj zolt karton mu dade. ona da bese negde vo druga liga zasluzuva barem 6 mesecna suspenzija i taka cel natprevar sudiite svirea za ohrid i nekako ja dobiaa utakmicata i od togas ohrid e spasen vo ligava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom